Dışarı çıktığınızda yanınıza kitap alır mısınız?

Dışarı çıktığımda özellikle hastane ya da beklememi gerektirecek yerlere gidiyorsam yanımda mutlaka o an okuduğum kitabım olur. Çünkü kitap okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.. İyi geliyor..
Mutlaka alırım çünkü dışarıya çıktığımda başıma ne geleceğini bilemem zehirli bi etobur bana saldırabilir ve ondan can havliyle kaçarken ıssız bi yere düşebilirim bu ıssız yerde sinyal de yoksa telefonumu da kullanamam bu durumda yine benim sadık yarim kara kitaptır 😌
Cevap
15Cevap
çantamda her daim kitabım olur. videomda da anlatıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=sXpGnaT5vF8&t=141sçoğu zaman almak isterim ama taşıyacak yerim olmuyor eldede taşımak istemiyorum. onun haricinde pc çantam ya da bir çantam varsa mutlaka içnide kitap olur. okumasam bile vardır.
Genelde hayır çünkü dışarıda okuması zor ama ikidir yanıma alıyorum oda okumak zorunda olduğum için
Hayır almam dışarıda okumaya kalksam şow yapıyormuşum gibi yaparım ki zaten okuduğumdan bile bir şey anlamam evimde durur hep kitapçıklarım
Genelde hayr yol sürem çok kısa zaten ha uzun yola çıkıyrsam da yol tutar beni aklıma bile gelmez
Hayır genellikle kulaklık alırım müzik dinlemek için her yerde kitap okuma gibi bir huyum yoktur..
Yanıma kitap almam ama kesin bı iki tane kitap alip dönerim
Yok almıyorum. Çantam yeterince dolu. Bi de kitapla uğramam.
Hayır, kitabı evde okurum. Dışarıda okuyanlara karşı saygım sonsuz ama dışarı da ne kadar konsantre olunabilir onu tartışırım :)
Almıyorum.
Çok uzun kalacaksam olabilir. Yolculuk sırasında vs okumuyorum. Başımı döndürüyor.
Bazen alıyorum. Ama her zaman almalıyım esasen
Zaman zaman alıyorum ama dışarıda okuyamadığım için çoğu zaman almıyorum
Evet alıyordum. Hatta iş yerinde bir saat mola vardı, kitap okurdum hep
Telefonumda kayıtlı kitaplar var hem yuk olmuyor hem kitabı bi yerde unutma derdi yok
Almam çünkü boşuna yük olmasın isterim.
Çantam minnak bi valiz gibi her şey mevcut
Evet cogunlukla alirim.
Çantamda mutlaka 1 kitap vardır.
Alınabilir tabi de kitap okumak sıkıcı
Bazen alırım gideceğim ortama bağlı
En İyi Cevap