Bu hafta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listedeki gibi sıralandı. Sizin favoriniz hangisi?

Bu hafta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listedeki gibi sıralandı. Sizin favoriniz hangisi?

Elçin sangu bence çok başarılı bir oyuncu. genelde takip etmiyorum ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ve dizilerden başarılı olduğunu düşünüyorum. en son kiralık aşk dizisini biliyordum izlemedim tam olarak ama orada bir kaç sahnesi bence başarılıydı. genelde en çok popüler olanlar konuşuluyor bence. umarım yeni projelerde görebiliriz kendisini.
Yazgı 17 yaşında olmasına rağmen çok başarılı ve çok yetenekli genç bir kız gerçekten çok beğeniyorum oyunculuğunu geçen yıl kazandığı bütün ödülleri de hak ediyor yolun başında olmasına rağmen ne kadar iyi olduğunu kanıtlamış bir genç kadın aktris başarılarının devamını dilerim yazgı umarım seni daha kaliteli projelerde görürüz.
Magazini takip etmiyorum ya da artık türk dizileri izlemiyorum ama eskiden kiraz mevsimini severek izlediğim için ve özge güreli de sevdiğim için özge gürel diyorum 😂🤭
Cevap
1Cevap
Sılayı severim de şu burcu yazgı acayip egolu birisi ekranda görünce bile gıcık oluyorum isstemsiz.
Hepsine alkışlar alkışlar
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?