Kültür & Sanat Çıkardığı sesin içinde kaybolduğunuz bir müzik aleti var mı? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Sizin de dinlerken içinde kaybolduğunu, bazen o kayıp gittiğiniz yerde kendinizi bulduğunuz bir müzik aleti var mı? Birkaç tane de olabilir.. benim de öyle birkaç tane :) Çıkardığı sesin içinde kaybolduğunuz bir müzik aleti var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Piyano ilk sırada.Yaylılardan ise keman 🎻. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kanun der susarım. Şahsen ek yeteneğim olsa kanun çalmayı bilmek isterdim. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Piyano çok güzel 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Piyano ve keman. İkisinin de sesini büyüleyici buluyorum. Saatlerce hiç sıkılmadan dinlerim. 1 0 Yorumla
bayangreen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle kanun 💟 Sesini dinlemekten en keyif aldığım en iyi hissettiğim müzik aleti...Ruhum dinleniyor sanki. 2 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Hiç öyle ilgimi çekmiyor genelde ama Akustik Gitarlar hoşuma gidiyor baya. 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 350 cevap paylaştı. Çalgıdan çok notaların ahengi daha etkili bence. Yine de flüt, keman, kanun etkiliyor beni. 1 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ud sesi beni alır götürür uzaklara ve hüzünlendirir. Belkide babamın en sevdiği enstrüman olduğu İçin. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Keman sesi çok etkiliyor 2 3 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bende keman dinlediğimde senin profildeki minnoş gibi oluyorum 🤭 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahsjss o benim 7 24 ruh halim Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂çok iyiiii Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Piyano ve keman sesi favorim. Hele ki piyano 💜 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 751 cevap paylaştı. Klarnet güzel çalınırsa insanı alır götürür 1 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Keman çok etkileyici o tiz ses harikalar yaratıyor 1 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim için bu müzik aleti piyanodur çok severim :) 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 862 cevap paylaştı. Elektro ve bas gitar, piano 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle ney 😌😌 2 15 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ney üfleyen bir kedi istiyorum Yorumla theastro +1 yıl Ney yok ama aynı zamanda piyano da huzur verici 😌 Yorumla theastro +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla γυναίκα +1 yıl Çok iyi. 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok artık 😂 bu kedi benim olmalı Yorumla theastro +1 yıl 😹 ifşam çıkmış 🫠 gizlice piyano çalarken çekmişler beni 😹 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yaaa şunun dötüne vurun bi tane 😂 ısırcammmmm Yorumla theastro +1 yıl @frenchgirl16 kedine göster de bak bak elin kedisi neler yapıyor sen anca göbeğime otur kfjfjf 😹 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂😂😂 o beni sattı kardeşimle aldatıyor beni 😂 o yüzden muhatap olmam daha Yorumla γυναίκα +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla theastro +1 yıl 😹😹 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl İfşaya bakıp çıldovıyovum sjsjsjsj Yorumla theastro +1 yıl Aşk insana kedi olsanda piyano çaldırıyor jdjfk yorumda aşık olmuş diyor 😅 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ya 😂😂😂 kıyamammmmmmmmmmmmm Yorumla theastro +1 yıl 🥹🥹) Yorumla
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Mey 😴 1 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Mey mi Ney mi Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 931 cevap paylaştı. Bağlama, piyano, keman, kanun 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Çello 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. Ney tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Piyano ilk sırada.
Yaylılardan ise keman 🎻.
Selam gadası 🙃
Kanun der susarım. Şahsen ek yeteneğim olsa kanun çalmayı bilmek isterdim.
Piyano çok güzel
Piyano ve keman.
İkisinin de sesini büyüleyici buluyorum. Saatlerce hiç sıkılmadan dinlerim.
Kesinlikle kanun 💟 Sesini dinlemekten en keyif aldığım en iyi hissettiğim müzik aleti...
Ruhum dinleniyor sanki.
Hiç öyle ilgimi çekmiyor genelde ama Akustik Gitarlar hoşuma gidiyor baya.
Çalgıdan çok notaların ahengi daha etkili bence. Yine de flüt, keman, kanun etkiliyor beni.
Bağlama
Kanun
Klarnet
Piyano
Ud sesi beni alır götürür uzaklara ve hüzünlendirir. Belkide babamın en sevdiği enstrüman olduğu İçin.
Keman sesi çok etkiliyor
Bende keman dinlediğimde senin profildeki minnoş gibi oluyorum 🤭
Ahsjss o benim 7 24 ruh halim
😂çok iyiiii
Piyano, çello, keman...
Kanun ve piyano...
Piyano ve bateri
Sanırım keman seviyorum ben
Piyano ve keman sesi favorim. Hele ki piyano 💜
Klarnet güzel çalınırsa insanı alır götürür
Piyano, keman, kalimba.
Keman çok etkileyici o tiz ses harikalar yaratıyor
Keman, kanun ve bateri
Benim için bu müzik aleti piyanodur çok severim :)
Piyano veya keman olur kesinlikle..
Elektro ve bas gitar, piano
Kesinlikle ney 😌😌
Ney üfleyen bir kedi istiyorum
Ney yok ama aynı zamanda piyano da huzur verici 😌
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Çok iyi. 😂
Yok artık 😂 bu kedi benim olmalı
😹 ifşam çıkmış 🫠 gizlice piyano çalarken çekmişler beni 😹
Yaaa şunun dötüne vurun bi tane 😂 ısırcammmmm
@frenchgirl16 kedine göster de bak bak elin kedisi neler yapıyor sen anca göbeğime otur kfjfjf 😹
😂😂😂 o beni sattı kardeşimle aldatıyor beni 😂 o yüzden muhatap olmam daha
😂😂😂😂
😹😹
İfşaya bakıp çıldovıyovum sjsjsjsj
Aşk insana kedi olsanda piyano çaldırıyor jdjfk yorumda aşık olmuş diyor 😅
Ya 😂😂😂 kıyamammmmmmmmmmmmm
🥹🥹)
Mey 😴
Mey mi Ney mi
Bağlama, piyano, keman, kanun
Piyano
Evet kaval sesi severim