böyle iki aşığı anlatacak fakat sonunda kavuşacakları olan bi kitap arıyorum ama ergenlerin okuyacağı saçma kurgulanmış kitaplar olmasını istemiyorum dediğim tarzda önerebileceğiniz kitaplar var mı
İki aşığı anlatan kitap önerisi var mı?

böyle iki aşığı anlatacak fakat sonunda kavuşacakları olan bi kitap arıyorum ama ergenlerin okuyacağı saçma kurgulanmış kitaplar olmasını istemiyorum dediğim tarzda önerebileceğiniz kitaplar var mı
Vay be ne kadar da seçicisin. Bak şimdi sırf bu sorunla bir sürü kitabı eledik fchhgf Yahu her 10 kitaptan 15'i zaten aşk hakkında. Sadece iki aşık istedin diye bir dünya kitap çıkar karşına. Ne bileyim macera, korku, aksiyon, gerilim başka bir tür daha söyle. Ve aşktan bahsediyorsan ciddili kaliteli bir kitaba denk gelmen zor ¢
Bir kitapta bu dediğiniz gibi bir olay var. Ama iki hikaye bir arada anlatılıyor. Bazı yerler çok saçma gelebilir. Ama güzel kitap. İyi okumalar
İskender - Pala Efsane
Cevap
2Cevap
Merak ettim usta neden kavuşan aşıklar olmalı hikayenin sonunda? Kavusamamak kalbi yaralasa da daha çok aşık etmez mi halbuki?
Hocam gurur ve önyargı olsun martin eden olsun çoğu kavuşamayan kitapları okudum ve inan bilincime işlemiş.
Sevdiğim kıza yazcam ondan önce bi cesaretimi toplamam lazım yoksa kitabın konusu bahane genelde felsefi veya anlam çıkarılması gereken kitapları okuyorum
Nar ağacı çok güzeldi. Diğer aşk kitapları gibi değil ve sadece aşktan bahsetmiyor birçok konuyu ve aşkı çok güzel anlatmış kesinlikle okumalısın
Kürk mantolu madonna (sabattin ali)
Yittik bir aşkın gölgesinde (mehmet uzun)
romeo ve juliet oku shakespeare'den
En İyi Cevap