Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme.
Bu kanalın ücretli reiki ile yapılan şifa çemberlerine katılmak istiyorum. Ama kanal sahibinin kendi web sitesinde 2021 senesinde paylaştığı büyü tarifleri var. Bu da beni şüpheye düşürüyor. Tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Sayfanın kendisine ulaş diyeceksiniz ama böyle bir şeyi sormamın yanlış anladıysam kırıcı olacağını düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reiki iyi bir şey değildir. Bilgin olsun.
Neden değildir? Beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misiniz?
Tabiki. Öncelikli olarak insanların enerji göndermesi ve bunu hissettirmesi imkansız. Reiki cinler ile yapılır. Kabul ediyorum diyerek içinize vücudunuza girer. Tabi bunlar ilimdir.
Yani insan ruhunun enerjisi ile başaramaz mı bunu?
Hayır genelde medyumlar üstündeki musallatı atmak için başkasına göndermeye çalışırlar. Müslüman misin
Müslümanım. Ama aynı zamanda Türklerin ilk dini olan Göktengricilik ve ona bağlı olan Şamanizme de inanırım bunlar da dünyanın ilk inancı olan Paganizme bağlıdırlar.
Her dinde olduğu gibi iyiye kötüye kullananlar var. Mesela Müslümanlar da Havas İlmini cin musallat etmek için kullanan hocalar var.
Bende ilim sahibiyim dilersen detaylı konuşalım bunu
Youtube'da görmüşsünüzdür büyü bozuyorum musallat alıyorum diyerek dualar okuyarak mağdur insanları kusturanları bir şeyler başaranları siz o insanların cin kullandığını düşünmüyor musunuz peki?
Elbette. Kiminin iyi cinni varlıkları vardır kimin kötü. Zaten büyü bozma diye bir şey yok. Cinlerle büyüye karşılık verme anlaşma yolu ile büyü etkisini karşı tarafa çevirme durumu vardir
İyi cin diye bir şey de olmaz. Cinler insan düşmanıdır. En ufak bir iletişimde bedeninizi onlara açmış olursunuz ve sizin bedeninizi yavaş yavaş ele geçirmeye başlarlar. Onlarda bizdeki gibi zaman kavramı da yok.
Müslüman cinler var lakin. Buradan mı sohbet edeceğiz
Ki insanlar onlardan çok daha güçlü ve üstündürler insan ruhunun enerjisi bir cinin enerjisinden kat ve kat daha güçlüdür ruhlar ile cinler baş edemezler. İnsanlar büyü bozmayı kendileri de yaparlar geçmişten beri böyledir. Habis ruhları ve cinleri ev ortamına sokmamak için çokça korunma uygulamaları vardır paganizmde.
Doğru
O zaman sizi kandırmışlar. Onların bizim gibi dini inançları yok iletişime geçtiğinizi ben hissedebiliyorum şu an bence siz iletişim içindesiniz. Sizi kandırıyorlar bizlerden çok daha önce yaratıldılar insanlığın gelişimini evrimini gördüler ve insanların yaşayış biçimlerine göre insanların düşüncelerine kadar bilip iletişime geçtikleri insanlarla bu şekilde dalga geçiyorlar. Umarım bedeninizi açmamışsınızdır. Bu şekilde o varlıkları kullanıp anlaşma yapıp büyü bozuyorum diyorsanız bir çözümü varsa vazgeçin bu durumdan. İyi akşamlar size. Bilgilendirmeleriniz için yine de teşekkürler.
Ben bedenimi açmadım lakin reiki ile açarlar
Evet reiki ile açanlar da var. Ama nedense içime sizin de irtibatta olduğunuza dair bir his doğdu. Bilemiyorum öyle diyorsanız öyledir. Gerçekten kendi enerjisini kullanıp reiki yapanlar da var. Ama bu kadının paylaştığı şeyleri gördükten sonra şüpheye düştüm ve kendisi ile çalışmaktan vazgeçtim.
İrtibat derken? Kimlerle?