İnternet & Teknoloji İzledi̇ği̇ni̇z bi̇r Youtuber var mı? İçeri̇kler gerçekten faydalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce Türkiye de youtuberlar faydalı içerik üretiyorlar mı? Sevdiğiniz ve sevmediğiniz youtuberlar var mı? İzledi̇ği̇ni̇z bi̇r Youtuber var mı? İçeri̇kler gerçekten faydalı mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. codeigniter hocası , kablosuzkedi , selman kahya.bunlar koca türkiye'nin yazılım konusunda türkçe kaynak ihtiyacını gideren sayılı isimler.onun dışında oyun olarak lol oynuyorum.apophis izliyorum.türk kahvesi izliyorum.birde ingilizcesi olanlar için "jack denmo" gülmek isteyenler için birebir.başka aklıma gelmiyor şu an 0 0 Yorumla
babyplease Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Youtube türkiye tam bir salak çöplüğü allah kurtarsın 1 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı. Ayhan Tarakçı ve Barış Özcan dışında gerisi gereksiz geliyor bana 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. faydalı olan çok az. eğlencesine saçmalıyor genelde herkes. saçma sapan boşa vakit kaybı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu soytarıları izlemiyorum tabiki kaliteli insanları izliyorumBeyhan Budak , Haluk Tatar , Başak Kablan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beyhan Budak a bayılıyorum. Seninle aynı fikirdeyim Yorumla
OnrKs Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Sadece gülmek için izliyorum başka fayda beklemedim. Mesut Can Tomay ve Ali bir çimi izliyorum. Efsaneler...👍🏻👍🏻👍🏻 0 0 Yorumla
1tturgutt1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kaan ünsal alphanengin deniz videoları-deniz ötesinden seslerbebar bilimen faydalı bulduğum en sevdiğim kanallar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Faydalı içerik üreten bir çok youtuber var ama Türkiye’de youtuber denince akla şu görselde ki 3 andavalın gelmesi çok acı 0 0 Yorumla
meowcanan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Orkun ışıtmak izliyorum faydalı mı değil mi bilmiyorum ama komik 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Bunların hepsi önüme çıktığı zaman yok sayıyorum. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Youtuberler umrumda değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir kerede gönderilere olumlu yorum yap. Hep benim gönderilerime olumsuz yorum yapıyosun ya Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ruhi birde irem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
codeigniter hocası , kablosuzkedi , selman kahya.
bunlar koca türkiye'nin yazılım konusunda türkçe kaynak ihtiyacını gideren sayılı isimler.
onun dışında oyun olarak lol oynuyorum.
apophis izliyorum.
türk kahvesi izliyorum.
birde ingilizcesi olanlar için "jack denmo" gülmek isteyenler için birebir.
başka aklıma gelmiyor şu an
Youtube türkiye tam bir salak çöplüğü allah kurtarsın
Ayhan Tarakçı ve Barış Özcan dışında gerisi gereksiz geliyor bana
faydalı olan çok az. eğlencesine saçmalıyor genelde herkes. saçma sapan boşa vakit kaybı
Bu soytarıları izlemiyorum tabiki kaliteli insanları izliyorum
Beyhan Budak , Haluk Tatar , Başak Kablan
Beyhan Budak a bayılıyorum. Seninle aynı fikirdeyim
Sadece gülmek için izliyorum başka fayda beklemedim. Mesut Can Tomay ve Ali bir çimi izliyorum. Efsaneler...👍🏻👍🏻👍🏻
kaan ünsal alphan
engin deniz videoları-deniz ötesinden sesler
bebar bilim
en faydalı bulduğum en sevdiğim kanallar
Faydalı içerik üreten bir çok youtuber var ama Türkiye’de youtuber denince akla şu görselde ki 3 andavalın gelmesi çok acı
Orkun ışıtmak izliyorum faydalı mı değil mi bilmiyorum ama komik
Bunların hepsi önüme çıktığı zaman yok sayıyorum.
Youtuberler umrumda değil
Bir kerede gönderilere olumlu yorum yap. Hep benim gönderilerime olumsuz yorum yapıyosun ya
Hepsinden nefret ederim
YouTube nedir?
Sonuna kadar Selin Kidil'ciyiz.
Yok.
Sesegel
Ruhi birde irem
yok.
Reynmen komik