Kültür & Sanat Hangi kitabi okusam? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Japonca çocuk kitaplari aldim hangisinden okumaya başlayayim? kararsiz kaldim1. Kitap : Boku no mitsuri nui2. Kitap : Hachi getsu no hikari3. Kitap : Kagami no kojou Hangi kitabi okusam? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklarında bir bilgim yok ancak en alttaki dikkatimi çekti ondan başlayabilirsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,7b cevap paylaştı. Kagami no kojou kitabı 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Boko kitabını oku yani tam ismi: Boku no mitsuri nui. Daha heyecanlı nedense. 0 3 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Çocuklar için yazilmiş kişisel gelişim kitabidir Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Benim festival dikiş ipliğim demek kitabin adi Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Tatlıymış. Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İchi diyom ben abla :( 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl En çok onun kapağini sevdim bende dnjdjd Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anladık japoncan var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haklarında bir bilgim yok ancak en alttaki dikkatimi çekti ondan başlayabilirsin
Kagami no kojou kitabı
Boko kitabını oku yani tam ismi: Boku no mitsuri nui. Daha heyecanlı nedense.
Çocuklar için yazilmiş kişisel gelişim kitabidir
Benim festival dikiş ipliğim demek kitabin adi
Tatlıymış.
İchi diyom ben abla :(
En çok onun kapağini sevdim bende dnjdjd
Anladık japoncan var.
Bence 2
2. Kitapı
Bir kadavranın günü