Kültür & Sanat Sizce Türkiye'nin en büyük sanatçısı kim? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Size göre kim Türkiye'nin en büyük Sanatçısı? Güncellemeler+1 yıl Sanatçı ölümsüzdür diyerek sorumu güncelliyorum.Barış Manço diyorum ben de kendi cevabıma Sizce Türkiye'nin en büyük sanatçısı kim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Benim nazaramda Ahmet KAYA Ama bunun yanı sıra Selda BağcanNeşat Ertaş Müslüm GürsesFerdi TayfurÇok isim var 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sezen Aksu , Ahmet Kaya , Müslüm Gürses... Bunlar bütün zamanların en iyileri. Tabi başka iyiler de var, ama tabi onlar kadar değiller. 1 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Aleyna Tilki dermişim shsjdk hayır tabii ki Barış MANÇO 🎸 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ölen sanatçılar dahil mi?Dahil değilse Tarkan derim Dahilse Barış Manço derim 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 322 cevap paylaştı. Müslüm Gürses, Barış Manço, Aşık Veysel vb. sanatçılar. 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Bunu sorduğun anda aklıma Barış Manço geldi.cut. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Barış Manço 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim nazaramda Ahmet KAYA
Ama bunun yanı sıra
Selda Bağcan
Neşat Ertaş
Müslüm Gürses
Ferdi Tayfur
Çok isim var
Sezen Aksu , Ahmet Kaya , Müslüm Gürses... Bunlar bütün zamanların en iyileri.
Tabi başka iyiler de var, ama tabi onlar kadar değiller.
Aleyna Tilki dermişim shsjdk hayır tabii ki Barış MANÇO 🎸
Ölen sanatçılar dahil mi?
Dahil değilse Tarkan derim
Dahilse Barış Manço derim
Müslüm Gürses, Barış Manço, Aşık Veysel vb. sanatçılar.
Bunu sorduğun anda aklıma Barış Manço geldi.
cut.
Ceza ve sagapo Kajmer
Müslüm baba tabi ki
Mahmut tuncer
Zeki Müren
Ben tabiki
Barış Manço
Sezen aksu
Şebnem Ferah.
Sago go go go