Bilirsiniz ki, bir süre sonra enstrüman çalma isteğimiz uçar..
Ben mum ışığında piyano çalmayı seviyorum. Motive ediyor. Dünya ile aramda bir uçurum oluyor. Ben karşı tarafta, karanlıkta yalnızlığın ezgisini çalıyorum. 🕯️

Bilirsiniz ki, bir süre sonra enstrüman çalma isteğimiz uçar..
Ben mum ışığında piyano çalmayı seviyorum. Motive ediyor. Dünya ile aramda bir uçurum oluyor. Ben karşı tarafta, karanlıkta yalnızlığın ezgisini çalıyorum. 🕯️

Yaaa o kadar çok piyano öğrenmek istiyorum kiii.. çok romantik, asil ve insanın ruhunu rahatlattığını düşünüyorum. Ne kadar güzellll! Bence de sessiz ve loş bir ortamda çalınan enstrüman, kadar motive edici bir an yaşanamaz..
Düşüncelerine katılıyorum 😄
Piyano çalmak gerçekten çok güzel bir meziyet... Hatta piyano için şeytan çalgısı derlerdi bir dönem... Ben çalmaya çalışmıştım ama parmaklarım uygun değilmiş, çok kalınmış. :D
Bana göre de geçmişi hatırlamak. Özellikle akustik melodilerde çok haz verir bu
Motivasyonunu yükselt o zaman çal 🤭
Teşekkür ederim 💕
@istanbul_bey rica ederim bebeğimmm 💋
Cevap
7Cevap
Bence çalarken aynı zamanda hayal kurulabilir.
Böyle büyük bir orkestrada, herkesin önünde kendimden geçiyormuşum.. fena olurdu.
Evet umarım başarırsın zaten müziği çok seviyorsun sanırım :)
Enstrüman çalmayı bilmiyorum yaaa keşke bilseydim gitar çalmayı çok isterdim… ama sesim fena değildir bak 😂😂😂 sen çal ben söyleyim olmaz mı 😂✌🏼
Olur:))
Çok iyi çalan kişileri dinleyip motive olabiliyorum.
Başarılı sanatçıları dinleyerek ve örnek alarak
Ambiyansi iyi yaratmak gerekir. Duygularini muzikle kanalize edebilenleri taktir ediyorum.
Kendine ritme kaptırarak
Islığı bile zor çalıyorum
😂😂
Bunu çok sık dinlerim, bunu çalabiliyor musun piyanoda?
https://youtu.be/0fQfHrIDYZ4
Yapabilirsin şampiyon
Gozlerini kapat muzige birak kendinj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?