Sanatın ve sanatçının her türlüsüne okeyim ama keman çalabilen kadın cazibesi diye bir şey var be..🙄

Sanatın ve sanatçının her türlüsüne okeyim ama keman çalabilen kadın cazibesi diye bir şey var be..🙄
Bizim 20 li yaşlarımızda o dönemlerde enstrüman çalabilmek özellikle gitar falan fena bir karizma kasardı özellikle sahil yerlerinde yazın kumsalda falan kendimden biliyorum gitar çalardım ateş böceği gibi dolardı etrafım 😅 o dönemler gerçekten güzeldi ama artık pek bunlar para etmiyor nerede başı boş kopuk canım saçma eriek tipi var döven söven aşağılayan falan bunlar karizma kasıyor.
Cevap
11Cevap
Hayır beni etkilemez..
Bana göre bu bir çekicilik unsuru değil. Enstrüman çalabilen kişileri hayranlıkla izliyorum ama sadece o kadar.
Çekici görünmek istesem giyimime ve saç stilime özen gösteririm. Kemana ihtiyacım yok.
Gitar çalan erkek çekiciliği diye bir şey var 😄
Piyano ve gitar çalabiliyorsa evet. Bu ikisinin çekiciliği daha yüksek bana göre.
Kemanla döndüm mevlana gibiyi çalıyorum. Kemanın karizmasını yerle bir ettim evet
Sırf çekici görünmek için çalınmaz. İçten gelir. Her zaman önemli benim için çünkü ben de çalıyorum
Bilmiyorum ama inşallah bir gün amatörce keman çalarım :(
bence ilgisi yok çünkü kalan öküzler onu anlamaz anlayan ince kişiler onun farkını anlar
Evet bu arada gösterir. Ben keman çalıyorum seviyorum çalmayı
Çekici değil de nitelikli gösterir.
Yetenek bence başlı başına çekici olan bir şey
Bence gösterir
Bence evet.~☆
burada ne gezer
Benim için evet
Bana göre etkisiz
kemansa evet
hayır
Gösterebilir
Bence gösterirrr