Kültür & Sanat Bir enstrüman çalacak olsan hangisini tercih ederdin? siaais Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Artık soruları gizliye kapatcam ya tüm kahbe evlatlari doluyo Bir enstrüman çalacak olsan hangisini tercih ederdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Keman tabikide sanki bazı müziklerde dile geliyor keman 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Piyano tercih ederdim piyano sesi seviyorum çünkü. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Keman ya da piyano. İkisini de çok seviyorum. Tercih yapamadım aralarında ama birinden biri mutlaka olurdu. 1 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben çocuk iken mızıka calardim ama şöyle karsimda güzel biri saksafon çalsa fena olmazdi 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl 16 senedir Gitar çalıyorum. Piyano çalmayı isterdim.. 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ben fasıl seviyorum, çalmayı değil de keman, kanun, ud ve klarnete bayılırım. 0 0 Yorumla
bnnhwasa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl iki yıldan beri keman çalmak istiyorum ama ailem hala kursa vermiyorlar 1 1 Yorumla nikolatesla17 +1 yıl Bende de ayni durum birde keman fiyatI var tabi 😪 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 358 cevap paylaştı. 🎻 ya da yanfülütSeslerine bayılıyorum. 0 0 Yorumla
erkinkrsy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Piyano, kanun ve ney muhtemelen kanun 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 573 cevap paylaştı. Piano. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 605 cevap paylaştı. Kesinlikle bağlama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Keman tabikide sanki bazı müziklerde dile geliyor keman
Piyano tercih ederdim piyano sesi seviyorum çünkü.
Keman ya da piyano. İkisini de çok seviyorum. Tercih yapamadım aralarında ama birinden biri mutlaka olurdu.
Ben çocuk iken mızıka calardim ama şöyle karsimda güzel biri saksafon çalsa fena olmazdi
16 senedir Gitar çalıyorum. Piyano çalmayı isterdim..
Ben fasıl seviyorum, çalmayı değil de keman, kanun, ud ve klarnete bayılırım.
iki yıldan beri keman çalmak istiyorum ama ailem hala kursa vermiyorlar
Bende de ayni durum birde keman fiyatI var tabi 😪
🎻 ya da yanfülüt
Seslerine bayılıyorum.
Piyano, kanun ve ney muhtemelen kanun
Kanun veya klarnet çok isterdim
Bilmem gitar olabilirdi.:)
Gelir simdi saksafoncular
davul. hep patlatırdım.. sert çalardım.🤷♂️
Ilgimi cekmiyo hic biri
piyano kesinlikle
Kemann