Ya bir okuma kitabı olmuş 80 tl 2 günde bitiririm ben kitabı sonra elimde kalacak başka kitap alamıcam. Elinde hakan Mengüç'ün veya Beyhan Budak kitapları olan var mı bana göndersin okuyup tekrar gönderirim veya satacak olan sayfa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten pek kitap okuyan kişiler Yok maalesef ancak bu fiyatlardan dolayı aktif olarak okuyan kişilerin de tamamen olmasa bile en azından kitap okumalarını azaltacaklarını düşünüyorum yine maalesef çünkü gerçekten artık fiyatları almış başını gitmiş En azından daha çok kampanyalar yapılabilir daha çok arttırılabilir indirimler yapılabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kitap oku uygulamasından ücretsiz okuyorum romanları. Aradığım çoğu kitap var uygulamada. Elimde kitap olsun isterdim ama fiyatlar buna müsaade etmiyor.
00 Yorumla
Okumuyor ki insanlar, bedava versen okumuyorlar. Okuyan da her türlü okuyor. Tabi daha uygun fiyatlar olsa daha fazla erişim olur ancak o kitabı okurken kafede bir bardak kahveye 80 tl verdiğimizi düşününce... 😑🙄 Düşününce dedim ya lafın gelişi, yoksa insanlar düşünmüyorlar da! Az okumakla da ilintili olsa gerek. 🤔
00 Yorumla
+1 yılAslında neden diye sorarsan içeriği çok güzel ucuz fiyatlı bir roman alsan da içeriği kötü ve beğenilmeyen bir pahalı roman alsan da değişecek tek şey fiyatı olur ben çok güzel ucuza romanlar okudum ama pahalılara bakıyorum gerçekten okuyasım gelmiyor birtane pahalıya roman almaktansa ucuza 10 tane almayı yeğlerim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
27Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok pahalı maalesef Evet düşürür bence
00 Yorumla Elbette okuma oranlarını etkiliyor. Çoğu kişi fiyatlar yüzünden kitap temin edemiyor artık, bu da okuma alışkanlığını yavaş yavaş yok ediyor.
00 Yorumla
+1 yılsadece o değil ki her şeye zam geliyor çağımız bilgi çağı iken ondan bile para alıyorlar tamam kazanç falan ama bilgi karşılığı para almak dünyada saçma bi olay zaten insanlar bilgilenmeli ki kelime hezinesi igeliştirmeli ki bişeyler olsun
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Doğru soru "kitapların aşırı düşük fiyata satın alınabilmesi okur oranını yükseltir mi?" olmalı bence.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀02 Yorumla- +1 yıl
Sonuç aynı kapıya çıkıyoe benim açıklamama uygun soru buydu
- +1 yıl
Ters açı ironisi yaptım zaten..
+1 yılŞuana kadar hep okudum bi faydasını görmedim enson kütüphame yaptım Allahtan göze hitap ediyor istediğin romanları söyle yollarım (Tekrar gömdermen şartıyla)
06 Yorumla- +1 yıl
Hakan mengüç ve beyhan budak kitapları merak etme okıyan insan kitap çalmaz 😅
- +1 yıl
Onlar yok ama sana şryi öneriyorum tüfekmikropçelik var 2 3 defa okumuştum çok iyi 1984 sineklerim tanrısı spiens bhnlar hatırladıklarım birde Ali babanın çiftliği vardı olması gerekiylrdu sgwgshsg
- +1 yıl
ya da varmıydı bilmiyorum günümüz yazarlmıydı onlar kütüphane aşağıda bakmam lazım
- +1 yıl
Ben öyle kitaplar okumuyorym psikoloji veya kişisel gelişim okurum
- +1 yıl
İnsanın anlam arayışı yüzyıllıl yalnızlık aşkın metafiziği aforizmalar oludun mu bunları tekrar diyorum kitaba para vermem artım faydasız
- +1 yıl
Bunları ben zaten kütüphane de bulup okuyorum yenileri bulamıyorum
+1 yıl“Okumadığın gün karanlıktasın ve bu karanlıkta hiçbir şey meşru değildir." der sevgili Nuri Pakdil. Üzerine söylenecek başka bir söz bırakmamış.
00 Yorumla
+1 yılBence düşürür. Zaten her şeye zam gelmesini anlarım da kitaplar? Okuyan bir avuç insan kaldı zaten. Bari onlara dokunulmasın. Tek çaremiz internetten okumak artık ¢
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaliyet artıyor kullanılan şeyler de pahalı yani satanın da elinden bir şey gelmez düşeceğini de sanmam herkes kazancına bakıyor artık eskisi gibi olacağını da sanmıyorum zaten adam akıllı indirim yapan da yok kazıklayan kazıklayana.
00 Yorumla
+1 yılDüşürür diye düşünüyorum kitap bile alınamaz oldu maalesef. Letgo dolap gibi yerlerden araştırabilirsin tabi kargo ücretleri uygunsa
02 Yorumla
+1 yılEvet düşürür bence internette daha ucuza bulmak guzel
02 Yorumla- +1 yıl
İnternette de ucuz değil ki 50+ üstü bana pahalı geliyoe
- +1 yıl
Yok bedava kaçak olanlardan bahsediyorum yani ben kitap okumuyorum da bir ara knkm için PDF indiiriyorudm 👁️v👁️
+1 yılUygulamadan satın alabilirsin 2. el , bende satıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence saafcılara bak onlarda ikinci el oluyo ucuza alırsin eminim
00 Yorumla
+1 yılMaalesef düşürüyor. Zaten milletçe doğru düzgün okuduğumuz söylenemez, hepten beter olucak.
00 YorumlaGerçekten okumak isteyen kütüphaneden de istediğini temin edebilir.
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKitap fiyatlarından dolayı kitap alamaz olacağız yakında.
02 Yorumla
+1 yılAçıkçası ikinci el alıyorum artık. Dolap uygulamasında toplu kitap denk getirdim mi kaçırmıyorum. Daha uyguna oluyor bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten bizim millet kitap yerine fala veriyordu zatrn fal 100 lira kitapta 100 lira adamlar yine fala verecek.
00 YorumlaKütüphaneden kiralayıp okuma diye bir seçenek varken neden satın alınır ki
010 Yorumla- +1 yıl
yeni kitaplar kütüphanelerde olmuyo
- +1 yıl
@silaamanegerekvar Yeni okuma o zaman. Varolanlarla yetin.
- +1 yıl
ya herşeyin alternatifini buluyorsunuz tamam starbucks a gitmeyin evde için bershka almayın lcw alın dışarda yemeyin evde yapın kırmızı et yeme makarna falan hepsi okey içeriğine bakarak merak ettiğimiz ve okumak istediğimiz kitabın da alternatifini bulmaya çalışmayın ya
- +1 yıl
@silaamanegerekvar bulma o zaman tarram bana mı sordun? git para ver al banane
- +1 yıl
ben parasını verip alıyorum zaten evimde kocaman kütüphanem var olay o değil bişeyler olması gerektiği gibi gitmeyince hemen neden bu böyle bunun böyle olmaması gerekiyor bunun suçlusu kim diyeceğinize ee beğenmeyen şunu yapmasın onu yapamıyosan bunu yap gibi yollara başvuruyosunuz benim şikayetim buna eskiden tamam bi şeylerden kısıyorduk ediyorduk artık kısılcak bişey de kalmadı yakında ekmek pahalıysa yemeyin demeye başlayacaksınız ona benim sitemim
- +1 yıl
@silaamanegerekvar kağıt israfı sevgili kardeşim ağaçlar ölüyor sen kitap okuyacaksın diye. bir defa okuyup kütüphanene kaldırıyosun. o satın aldığın kitap bir daha hiçbir işe yaramıyor. senin koleksiyonuna girecek diye kimbilir kaç yüz kaç bin tane ağaç telef oldu öldü gitti.
- +1 yıl
bugüne kadar onlarca kitabımı ikinci el uygulamasından ucuza sattım zamanla hem kitaplığımda yer açılsın diye hem de artık okumam diye düşünerek keşke herkes böyle yapsa ama benim yazdıklarımın cevabı bu değildi
- +1 yıl
@silaamanegerekvar yer açılsa ne olacak yine alıp koyuyosun oraya. hem para israfı hem de ağaçlar ölüyor boş yere. başlatma şimdi soruna da cevabına da! sen kütüphaneden kiralama zahmetine katlanmıyosun diye ağaçlar ölüyor lan
- +1 yıl
ormanlardaki ağaçlar kesilmiyor yalnız kağıtlar için yetiştirilen ağaçlar kesiliyor ayrıca yeni çıkmış güncel kitapları okumayı daha çok seviyorum ve bu kitaplar kütüphanelerde bulunmuyor benim parasını verip okuduğum kitaplardan sanane
- +1 yıl
@silaamanegerekvar ormandaki ağaçlar kesiliyor sen o ağaç farmı yapmak kolay mı sanıyosun onun hızı ona yetişmez zaten nasıl yetişsin ayrıca ben de onu diyorum zaten banane naparsan yap
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkur oranı düşmez bence, 2. el kitap piyasası artar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSesli kitap yahut pdf varsa bunları tercih ediyorum. Yoksa kitap alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkumak isteyen internetten de okuyabilir. Ayni tadi vermese de hic yoktan iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLetgo ya bakabilirsiniz , ben oraya koymuştum mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKütüphane den kirala bedavaydı en son madem para vermek istemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy roman diyince kitap olan olduğunu sonradan anladim
00 YorumlaYani artık eskisi kadar çok alamıyorum kitap kendi kütüphanemi oluşturmak için ama bu demek değil ki kitap okumayı bıraktım. Büyük kütüphaneler , arkadaşlardan falan geçiniyoruz işte
08 Yorumla
+1 yılBu ay sıkışık olmasaydım Beyhan Budağın istediğin kitabını sana alıp hediye edebilirdim❤istersen 20 gün bekle sana alayım😄
02 Yorumla- +1 yıl
Thanks baby zaten istesem aldıracağım birileri var ben bu kadar pahalı alınmasını istemiyorum
- +1 yıl
Rica ederim sen bilirsin artık kitaplar pahalı fakat pahalı olması okumam için engel değil ben yine alıyorum. Çünkü kitaplarım benim her şeyim
+1 yılKitap oku diye uygulama var ordan okuyorum artık inşallah gözüm bozulmaz
13 YorumlaDüşürmez okumak isteyen Wattpad'den olsa da okur ))))
00 Yorumla
+1 yılZaten düşük okuma oranının daha da düşeceğini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBeyhan budak vs. roman değil ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Aaaa pardon başlığı kişisel gelişim olarak değiştieim ne farkeder roman olmadığını biliyıeum
- +1 yıl
Tamam
+1 yılÖnceden de okuyan çoktu sanki
10 Yorumla
+1 yılPahalı oluşu da bahane olur öyle söyleyim dksjjs
00 Yorumla
+1 yılKutuphanelerden alabilirsiniz
00 YorumlaBen sahafım bende kitaplar en fazla 10 TL
01 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılOkuyacak adam her türlü okur
00 Yorumla
+1 yılinsanlar okumasın diyorlar kısaca
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 314 cevap paylaştı. Ulkece okuma alıskangımız yok. Barız dusurur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDolap uygulamasından bK
04 Yorumla- +1 yıl
Ona da baktım ama çok komisyon alıypr ve kargo pahalı geliyor kitap 25 tl kargoyla 50 tl alınmaz ki
Cevap sahibi+1 yılKütüphanelerden imza karşılığı alabilirsin o halde
Cevap sahibi+1 yılOkuyup geri veriyorsun belirli bir süresi var benim aldığım yerde 1 hafta
- +1 yıl
Evet de mesela yeni çıkmış kitapların çoğu yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılPdf olarak bulabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi sayfa 😅
Cevap sahibi+1 yılFacebook grupları vs var
Gizli Üye(36-45)+1 yılpahalı değil bizim orada 100tl
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşürür
00 Yorumla
+1 yılben okumuyorum sorun olmuyor sende okuma
00 Yorumla
+1 yılKütüphanelere üye olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBu konuda bir fikir geldi aklıma
039 Yorumla- +1 yıl
@pars1453 bu ne lo
- +1 yıl
@pars1453 ne tür kitaplar
- +1 yıl
@pars1453 iyi satışlar sana dostum ben almicam
- +1 yıl
@pars1453 ben 15 yıldır okumadım kitap ama
- +1 yıl
@pars1453 daha satış olmadı mı?
- +1 yıl
@pars1453 sen gönder beğenirsem ödeme yaparım
- +1 yıl
@pars1453 okumadan nasıl begenecem
- +1 yıl
- +1 yıl
@pars1453 bu ne lol
- +1 yıl
@pars1453 ne yapayım o kadar çok kitabı kafam karışır
- +1 yıl
@pars1453 oradan mi Alaçam sonra nasıl olacak
- +1 yıl
@pars1453 sana faydası olmayacak o zaman
- +1 yıl
@pars1453 öyle olur mu
- +1 yıl
@pars1453 haklısın
Özele gelsene bi
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSahaf candır
02 Yorumla Düşürür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gönderirim size
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeri göndermenede gerek yok
Düşürür bence
00 Yorumla
+1 yılSinirim bozluo çok
00 YorumlaSelamm
00 Yorumlawayy babo
04 Yorumla