bir tarihi aşk romanı okudum kendime lord dük veya efendi arıyorum. Hele prens varsa bana ulaşsın. Geisha kitabını iyi ki okumamışım onu okusam ne arayacaktım acaba :D

bir tarihi aşk romanı okudum kendime lord dük veya efendi arıyorum. Hele prens varsa bana ulaşsın. Geisha kitabını iyi ki okumamışım onu okusam ne arayacaktım acaba :D
Çok tatlı bir soru olmuş tam olarak değişiyor diyemem ancak Gerçekten insan ve bul beni moduna giriyor.
Genel olarak insanların değiştirmesi taraftarıyım okuduğu kitabın Aslında değiştirmekten ziyade içindeki gerçek kişiyi ortaya çıkarması taraftarıyım. Bazı kişiler olduğu halinden çok daha farklı davranıyor kendisini tam olarak bulamıyor okuduğu kitaplar sayesinde de kendini bulabilir olmak istediği kişiye dönüşebilir Bu anlamda da tavır ve konuşmasına değişiklik olabilir
Cevap
6Cevap
Film izledikten sonra değişiyor
Son 5 yıldır haftada ortalama bir kitap okuyorum. Açıkçası ben bende bir fark olmadığını düşünüyorum.
Ha o şekilde bazı kitaplarda olabiliyor.
Mesela hiç Hakan Günday okudunuz mu? Onun kitaplarında çok fazla hissediyorum bu kastettiğiniz hissi.
"Daha" ve "Az" çok güzeldi bence..
Bahsettiğiniz Kinyas ve Kayra ile meşhur oldu zaten. Jack London da çok iyidir bak, Martin Eden müthiş kitaptır Yıldız Gezgini çok iyidir.
Elif Şafak, Ustam ve Ben güzeldir. :)
Martin Eden kitabında kendi hayat hikayesini anlatıyor diyorlar edebiyat ortamlarında.
Yıldız Gezgini ise cezaevinde de olsa bir insanın hayallerine kelepçe vurulamayacağı mesajı var. Her ikisi de güzel. Diğer kitapları hacim küçük ince kitaplar.
Aşk da çok iyidir bu arada...
Mevlana-Şems hikayesi :)
Evet etkileniyorum 😂 dizi izledikten sonra da oluyor bu
Daha düzgün cümleler daha geniş hayal gücüyle etki eder okuyucuyu
Geçen eski bir çizgi roman okudum ama hiç bir şey hissedemedim
Ortalama üstü kitap okuyorum ama şivemden kurtulamıyorum :D
Evet Değişiyor Tabikide
Ayy evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?