Kültür & Sanat Hangi üflemeli enstrüman daha çok ilginizi çekiyor? Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Klarnet Saksafon Yan Flüt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi üflemeli enstrüman daha çok ilginizi çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Klarnet 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl klarnet kanka çalıyorumda :D 0 4 Yorumla Aspaldiko +1 yıl Sol klarnet mi si bemol mü Yorumla Tilki_ +1 yıl sol bro Yorumla Aspaldiko +1 yıl ben de başlamayı düşünüyorum da nasıl bir klarnet önerirsin do re müzikten alabileceğim Yorumla Tilki_ +1 yıl kanka 4 yüzüklü al bohemia alabiliyosan onu al Yorumla
erkinkrsy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. ney sesini severim. 0 0 Yorumla
ManicDepression Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ney 0 5 Yorumla Sılaa32 +1 yıl Ney değil flüt :D Yorumla ManicDepression +1 yıl Ney Yorumla Sılaa32 +1 yıl Zıt erenköy 😂😂 Yorumla ManicDepression +1 yıl Bak 155'i ararın Yorumla Sılaa32 +1 yıl Vataan hainiii Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Klarnet :D 0 7 Yorumla Tilki_ +1 yıl çalıyorum ben :D Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @Tilki_ Çok iyiymiş :D Yorumla Tilki_ +1 yıl bencede çalayım sana bi küçük kuple :D Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @Tilki_ Sağol çitlembik :D Yorumla Tilki_ +1 yıl çitlembikmiyim gerçektennn :) Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @Tilki_ Ne çok sevindirik oldun :D Yorumla Tilki_ +1 yıl he kız hoşuma kaçtı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Klarnet
klarnet kanka çalıyorumda :D
Sol klarnet mi si bemol mü
sol bro
ben de başlamayı düşünüyorum da nasıl bir klarnet önerirsin do re müzikten alabileceğim
kanka 4 yüzüklü al bohemia alabiliyosan onu al
ney sesini severim.
Ney
Ney değil flüt :D
Ney
Zıt erenköy 😂😂
Bak 155'i ararın
Vataan hainiii
Klarnet :D
çalıyorum ben :D
@Tilki_ Çok iyiymiş :D
bencede çalayım sana bi küçük kuple :D