şimdi bir gitarist ve solist olarak söylemem gerekirse ortak alan olur çekici gelebilir ama sonuçta kişinin kendisiyle olan bağını çaldığı enstruman belirlemez. aslında bir kişinin arabası, onun özellikleri, sahnede olması ve parası için birlikte olmandan farkın yok bu soruyu sorarken iyi düşün. ortak alanın vardır bu belki ilk başta seni çeker enerji olarak çünkü benzer enerjilere sahipsindir ama dediğim gibi sevginin veya ilişkinin derinlik berlileyicisi olmaz. o yüzden sorduğun soru prensip olarak doğru bir soru değil şeye benzer bu kişinin arabası var çekici gelir mi bu kadın sana. gibi bir şey bu. düşün iyice anlarsın derin düşün
Çello çalanlar yollu gibi geliyor Kemancılar egoist Yan flüt çalanın o işlerde eli olmaz Gitar çalan birileri tarafından kabul görmek için öğrenmiştir çok fazla çalan var boşver.. Piyano çalan da işsizdir başka işin mi yok onu öğrendin de ustalaştın aakideş. :D :D hepsine bir kulp taktım :P valla müziktense bilimle ilgilenenler ilgimi çekiyor ama keman şıkkını seçtim :|
Çello görseler aa ne büyük bir gitar derler be çoğu 😂 Toplumda genel bir yanılgı gitar çalan çekici gelir o yüzden 90’lı yılların sonlarına doğru elinde gitar taşıyan bir nesil yetişti. Çekiciliği bilmem ama bir uzun saplı bağlama değil hiçbiri.
fotodaki kız çelloyla ilişkiye girseymiş. müzik aleti çekici değil müzik çekici. artık herşeye o mu çekici bu mu çekici hangi meslek hangi müzik aleti yok hangi saç rengi
Bana daha çok kabiliyet meselesi gibi geliyor. Ben de gitar çalmayı isterdim , fakat yetenek olmayınca.. olmuyor işte. Bu arada , keman çalan kadın candır. :)
Elindeki alete göre mi çekici gelicek bir kadın bana? Hiç gülceğim yoktu o elektriği alamazsam isterse hepsini aynı anda çalsın farketmez. Boş muhabbet
kesinlikle piyano çalan kızlar çekici. Gitar çalanlar semt kızı bağlama çalanları düşünemiyorum bile :D Keman çalanlar da etkileyici olabilir çalışına göre. Çello çalanlar kesinlikle sırf cool ve farklı olmak için çalıyorlar başka amaçları yok.
En İyi Cevaplar