Kültür & Sanat En nefret ettiğiniz yazar kim? Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En nefret ettiğiniz yazar kim? Benim en nefret ettiğim yazar Marquis de Sade. En nefret ettiğiniz yazar kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevmediğim yazar yok 1 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Jules Verne. O kadar iğrenç hikayeler yazıyo ki geberiyodum sıkıntıdan. Hiçbi hikayesini bitirememiştim. Hepsi birbirinden rezil 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nefret duygusu çok güçlü bir duygu... Nefret ettiğim bir yazar yok. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nefret etmiyorum ama Freud okumayı sevmem. Kendi düşüncelerimi buluyorum okudukça hoşuma gitmiyor 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Öyle bir yazar yok , kalem tutan tüm yazarlara saygım sonsuz. 0 0 Yorumla
Uye0789 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu iki şehrin hikayesi nin yazari degilmi 0 1 Yorumla Kohlhaas +1 yıl Değil. Senin bahsettiğin Charles Dickens. Yorumla
vshdhshdjsns Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Mehmet yazar 😃 0 1 Yorumla Kohlhaas +1 yıl Soyismi mi yazar? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmediğim yazar yok
Jules Verne. O kadar iğrenç hikayeler yazıyo ki geberiyodum sıkıntıdan. Hiçbi hikayesini bitirememiştim. Hepsi birbirinden rezil
Nefret duygusu çok güçlü bir duygu... Nefret ettiğim bir yazar yok.
Nefret etmiyorum ama Freud okumayı sevmem. Kendi düşüncelerimi buluyorum okudukça hoşuma gitmiyor
Öyle bir yazar yok , kalem tutan tüm yazarlara saygım sonsuz.
En hm düşüneyim. Yok nefret ettiğim
Okumadigim var da nefret etmiyorum
Bu iki şehrin hikayesi nin yazari degilmi
Değil. Senin bahsettiğin Charles Dickens.
Mehmet yazar 😃
Soyismi mi yazar?