Kültür & Sanat Kitapla aranız nasıl, hangi kitabı okumaktasınız bu aralar 📖📕 ? Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Michael Prestwich - Yüz Yıl Savaşları'nı okuyorum. Peki siz hangi kitabı okumaktasınız? Kitapla aranız nasıl, hangi kitabı okumaktasınız bu aralar 📖📕 ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kitaplarla aram iyidir. Okurken kendimi bambaşka bir dünyada hissediyorum. şu an yazarı John verdon olan Peter Pan ölmeli adında bir polisiye romanı okuyorum 1 0 Yorumla
2022YeşilGözlü03 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kitapları çok seviyorum ama fırsatım olmuyor ailemden zor fırsat buluk zor ders çalışıyorum ben 1 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Vay güzel kitap Umberto Eco -Gülün adı tavsiye ederim , Ortaçağ Avrupasını anlatıyor 1 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 1984 günümüze geçmişten bakmak gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kitaplarla aram iyidir. Okurken kendimi bambaşka bir dünyada hissediyorum. şu an yazarı John verdon olan Peter Pan ölmeli adında bir polisiye romanı okuyorum
Kitapları çok seviyorum ama fırsatım olmuyor ailemden zor fırsat buluk zor ders çalışıyorum ben
Vay güzel kitap Umberto Eco -Gülün adı tavsiye ederim , Ortaçağ Avrupasını anlatıyor
Kemal Ural Küçük Şey Yoktur
Alamut
Yazar : VLADIMIR BARTOL
1984 günümüze geçmişten bakmak gibi
Pek okumam maalesef