Kültür & Sanat Kuzenim rica etti, yazayım dedim ona da bir kaligrafi, nasıl olmuş? Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok emek isteyen bir iş bu kaligrafi. Sizce nasıl olmuş? Kuzenim rica etti, yazayım dedim ona da bir kaligrafi, nasıl olmuş? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,6b cevap paylaştı. Buda iyi olmuş bence emek verilmiş 1 2 Yorumla Leading_Leader +1 yıl Sağol kardeşim. Bu konudaki gelişimi en iyi görenlerdensin. İlki ile şimdi arasındaki enkazı görebiliyorum ben de.. 😁 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim abi ne demek 😬
Susususude Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl Güzel olmuş ellerinize sağlık sanat yapabilen her insan çok kıymetli 1 2 Yorumla Leading_Leader +1 yıl Sanatsız kalmayın. Bu sanal ortam, insanları sanattan kopartıyor. Ne demişti Ulu Önder Atatürk? Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Yorumla Susususude +1 yıl ne güzel söylemiş Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 424 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buda iyi olmuş bence emek verilmiş
Sağol kardeşim. Bu konudaki gelişimi en iyi görenlerdensin. İlki ile şimdi arasındaki enkazı görebiliyorum ben de.. 😁
Rica ederim abi ne demek 😬
Güzel olmuş ellerinize sağlık sanat yapabilen her insan çok kıymetli
Sanatsız kalmayın. Bu sanal ortam, insanları sanattan kopartıyor. Ne demişti Ulu Önder Atatürk? Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
ne güzel söylemiş
Hocam 'İsmet' yazılı varsa atabilir misin? 🙂
Yanarli donerli
Güzel