Güncellemeler
+1 yıl
Belki o bana geri yazar diye bir his var içimde, çirkin de bir kız değilim çünkü hani böyle bir kız bana yazmıştı ben yazıyım konuşuruz belki falan gibisinden. Nedense içimde öyle bir his var ama olmama ihtimali de çok yüksek tabiki. Of bırakmak istemiyorum ya keşke kendimi daha doğru ifade edebilseydim ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence akışına bırak yazarsa yazar yazmazsada sürekli yazma yazıcagın neydi tam olarak?
Ya zaten konuştuk ama çok az falan böyle bence yanlış anladı ya da konuşmak istemedi de olabilir sevgilisinden falan da 3 hafta önce ayrılmışti. Ama çocuğu da tanıyorum karakterini falan biraz, ben normalde selam yazmaktan çekindim ama düşünmektense yazmak istedim gibisinden bir şey yazacaktım. Zaten isim olarak tanıdığımız için Birbirimizi cevap vereceğinden eminim hatta sorardi neden çekindin diye falan sohbet başlardı daha samimi. Çocuğu biraz tanıdığım için bunu yazsaydım konuşuyorduk bence. O anki gazla yazdım ya pişmanım da. En son iyi geceler yazdım görüldü bile atmadı 2 gün oldu. Belki yukardan okuyup silmiştir bilmiyorum.
3 hafta olmuşsa düşünülmeli bu durum senin açından bi ufak araştırma yap niye ayrılmış hala seviyomu
Ya ben zaten aslında 2 hafta sonra yazmaya planlanmıştım kendimin hem 1 ay falan geçmiş olur hem de sporla uğraştığı için daha az yoğun döneminde yazarım diye düşündüm. Ayrıldığı kızla da en fazla yaptığım stalklarfan falan bir arkadaşımın ortamda söylediği şeyler hakkında biliyorum. Daha önce de kavga etmişler falan ayrılıp barışıyorlarmiş diyorlardı, zaten akraba falanlar galiba aileler tanıyor çünkü birbirini ama daha yaşlar da 18 falan yani. Bu çocukla kızın annesi de takiplesiyorlardi ikiside ilk birbirini takipten çıktı öyle olunca demek ciddi bir şey oldu ayrıldılar diye düşündüm, sonra zaten priv falan birbirlerini çıktı. Ama çocuk hala seviyor unutamamış da olabilir olmayadabilir. O kadar bilmiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum of
İyi yapmissin yazmsyio ne yspcan
evet kendi düşüncelerin önemlidir.
Akışına birak