Arkadaşlar uzun zamandır hoşlandığım çocuğa yazmayı düşünüyordum, kuzenimin gazıyla yazdım ama detaylar⬇️?

Birbirimizi isim olarak tanıyorduk sporcu olduğumuz için ama daha önce konuşmamıştık, kuzenimin gazıyla selam nasılsın yazdım, cevap verdi ama konuşma pek ilerlemedi. Zaten aslında benim aklımda daha başka bir mesaj yazmak vardı ve onu yazsaydım kesin konusma ilerlerdi ve daha samimi olurdu. O anki gazla yazdım ve keşke o mesajı değil de kendi düşündüğümü yazsaydım. Şu an pişmanım yaa off napiyim ben sizce? Gerçekten hoşlanıyorum baya offf bir daha gaza gelmek yokk.
Tekrar yazmak da saçma olacak zaten baştan yanlış yaptık ama bilmiyorum ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
Belki o bana geri yazar diye bir his var içimde, çirkin de bir kız değilim çünkü hani böyle bir kız bana yazmıştı ben yazıyım konuşuruz belki falan gibisinden. Nedense içimde öyle bir his var ama olmama ihtimali de çok yüksek tabiki. Of bırakmak istemiyorum ya keşke kendimi daha doğru ifade edebilseydim ona
Arkadaşlar uzun zamandır hoşlandığım çocuğa yazmayı düşünüyordum, kuzenimin gazıyla yazdım ama detaylar⬇️?