Kültür & Sanat Çizdiğim resmime bir bakar mısınız? Sizce kafası küçük mü kalmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kafası küçük kalmış diyen oldu sizce? Daha saç falanda eklenicek yüzü küçük mü Çizdiğim resmime bir bakar mısınız? Sizce kafası küçük mü kalmış? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cnkblt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl oldukça başarılı uzun bi saç ekle tamamdır. animasyonunu ben yapayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sıkıntı kafa da değil bacaklarda. Bacaklsr çok kalın 1 1 Yorumla Kimsesizsiz +1 yıl Ben yazacaktım tam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafa biraz küçük ve boyun kafa bağlantısı yön olarak tam oturmamış 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır tamamlayıp atsana çok hoş gözüküyor 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok da kötü sayılmaz kafası ben şahsen beğendim 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bedeb boyutuna gore biraz küçuk kafa olmuş 0 0 Yorumla
Gökkuşağı35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Saç eklersen daha orantılı görüneceğine eminim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
oldukça başarılı uzun bi saç ekle tamamdır. animasyonunu ben yapayım
Sıkıntı kafa da değil bacaklarda. Bacaklsr çok kalın
Ben yazacaktım tam
Kafa biraz küçük ve boyun kafa bağlantısı yön olarak tam oturmamış
Hayır tamamlayıp atsana çok hoş gözüküyor
Çok da kötü sayılmaz kafası ben şahsen beğendim
Bedeb boyutuna gore biraz küçuk kafa olmuş
Küçük ve 3 boyutlu durmamış
Saç eklersen daha orantılı görüneceğine eminim