Sağlıklı beslenmeden ve kan grubuna göre beslenmeden bahsediyo ama sıradan diğer sağlık hakkında olan kitaplar gibi değil kitap almaya bakmaya gittiğinde varsa al bak göz gezdir mutlaka çok güzel
Mehmet ali bulut aidin salih in izinden gidiyo yani mehmet ali bulutun dedikleri aslında rahmetli aidin salih dedi ve o kadar şaşırtıcı ve çok güzel sağlık hakkında bilgiler öğrendimki aidin salihten sağlıklı beslenme olsun kan grubuna göre beslenme olsun ve hastalıkların en asıl nedenleri olsun modern tıbbın yanlış bildiği şeyler ve tedavi edemediği ama aidin salihin dedikleri şeylerin tedavi ettiği ve bazı hastalıkların şimdi asıl doğru nedeni bilinmiyo ama aidin salih açıklamıştı demişti çok güzel böyle onun yazılarını okudukça insanın okuyası geliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Percy jackson kitabı
Hüseyin latifin
DÖRTLEME kitabını okuyorum şu an
-Sence aşk nedir kitabını öneririm
43 sayfadayım güzel gidiyor
Outlander (Yabancı) dizisinin kaynağı olan roman serisi, yazarı Diana Gabaldon
Kresley Cole’un - Karanlıktan Sonra Ölümsüzler Serisine başla direkt.
Rica ederim.
Sana piskoloji ve kişisel gelişim kitapları memnuniyetle önerebilirim istersen?
Maceracı değilde aksiyon istersen Ahmet ümit baya iyi
Kolera Günlerinde Aşk, Kürk Mantolu Madonna, Kuyucaklı Yusuf ilk aklıma gelenler.
Sabahattin ali - kürk mantolu madonna okudun mu bilmiyorum ama okumadıysan kesinle öneririm
Melez sözleşmeleri ve lux serisini mutlaka okumalısın :)
Geveze- aşka dair
Eski bi kitap şiddetle tavsiye ederim
Alakası yok ama can boğazdan çıkar kitabını şiddetle öneririm mehmet ali bulut yazarı
Konusu ne özet geçer misin
Sağlıklı beslenmeden ve kan grubuna göre beslenmeden bahsediyo ama sıradan diğer sağlık hakkında olan kitaplar gibi değil kitap almaya bakmaya gittiğinde varsa al bak göz gezdir mutlaka çok güzel
Mehmet ali bulut aidin salih in izinden gidiyo yani mehmet ali bulutun dedikleri aslında rahmetli aidin salih dedi ve o kadar şaşırtıcı ve çok güzel sağlık hakkında bilgiler öğrendimki aidin salihten sağlıklı beslenme olsun kan grubuna göre beslenme olsun ve hastalıkların en asıl nedenleri olsun modern tıbbın yanlış bildiği şeyler ve tedavi edemediği ama aidin salihin dedikleri şeylerin tedavi ettiği ve bazı hastalıkların şimdi asıl doğru nedeni bilinmiyo ama aidin salih açıklamıştı demişti çok güzel böyle onun yazılarını okudukça insanın okuyası geliyo
Aşka inanmıyorum ki kitabı olsun
Haydaa
Öyle ya annem dışında bir kadının sevgisi sahte
Genç Wertherin Acıları
Konusu ne kısaca yazar mısın
Bende yeni aldığım için kitabı o yüzren önerdim sana :D daha okumaya başlamadım
Ztn uzun değil 1 günde bile bitirilebilir 164 sayfa
Bilsem vallaha söylerdim.
Teşekkür ederim sağlık olsun
Amen
Nima
Ben kirke kitabının 2. oku
Semerkant – Amin Maalouf
Sende bana kitap okumayı öğretirsen öneririm
Kırmızı Saçlı Kadın
Platonun aşkı- Rafet Elçi.
ölümcül oyuncakları serisini önereiblirim
Maria Fagyas - dul tezgahı
Buz ve ateşin şarkısı serisini okuyabilirsin
İlyada ve odysesia destanlarını oku
Önermem
Şah Mat Mazzanti
Lordlar ve varisler
Gerçi mitolojik değil ama maceracı
Hatırladığım kadarıyla*
Kitap tutkunu aşk konusu saçma oldu biraz.
Şeker Portakalı
Kürk mantolu Madonna