Resim, fotoğraf, heykel... sanatsal sergileri sever misiniz? Yoksa "bunu bende yaparım ne var bunda?" deyip uğramayanlardan mısınız?

Resim, fotoğraf, heykel... sanatsal sergileri sever misiniz? Yoksa "bunu bende yaparım ne var bunda?" deyip uğramayanlardan mısınız?

Ben gidip şair burada ne anlatmak istemiş derim aghss bazıları gerçekten çok güzel ama bazı eserler gerçekten karşısina geçip saatlerce gulebilecegim türden 😂🐧
ahahaha evet, var öyleleri 😂😂
Cevap
11Cevap
Evet çok seviyorum
Hiç sorma , o sergiden bu sergiye , bazen rüyamda bile sergiye gidiyorum 🫣 inanır mısın şu an giyindim sergiye gidiyorum 😧🤣
Yaaa jdsjdjjsd niye dalga geçiyorsun 🙄 Tamam sıkıcı olabilir ama öğretici ben seviyorum 🙄
Çok güzel aktivitedir kesin ama ilgimi çeken bir alansa olabilir :D Resim, Fotoğraf, Heykel gibi sergiler ilgimi çekmezdi bilemedim şimdi :D
Olabilir, kabul ediyorum ilgi alanın değilse aşırı sıkıcı gelebiliyor : ))
Tişikiirler :D ama olur yine de gezebilirim
He yanı çok ısrar ettim gez bari 😂😂😂
Geziyim bari 😂
Severim ve bir tane de ben sergiledim küçük bir kasaba yerinde tabi ki. Bence çok güzel bir şey. Onlara bakmak ve düşünmek hoş bir şey.💙
Yaaa çok güzel. Tebrik ederim🥰🙏🏻
Ben teşekkür ederim, bir sanat sever oluşunuzdan ötürü.🙏🏻
😍🥰🙏🏻🙏🏻
Bayılırım. Sanatsal etkinlikler tam benlik 🥳
Çok güzelll😍🥰
Gezerim bulursam ama manasını gerçek anlamda kavrayacak birikimim yok
Eser ile ilgili bilgi verici metin bulunuyor zaten, geçen haftalarda birini gezdiğimde anlamamıştım bende metni okuduğumda resim anlam kazandı, o zaman evet o fikri iyi yansıtmış diyorsun. Herkesin hayal gücü geniş herkes farklı anlam çıkarır ressamın kafasındaki düşünceyi bilemeyiz yoksa.
Tabi öyle onlar yardımcı olabilir ama yine oraya meyilim olmadığı için kendimi kanatsız kuş gibi hissederim
Anladım ☺
Tabikide çok seviyorum Nişantaşındaki sergilere eski bayan arkadaşımla çok giderdik davet alıyorduk çok şık çok güzel yerler...
En son atlas pasajı ve Feshane de gitmiştim. denk gelirse hoşuma gider gezerim
Severim, denk geldikçe kaçırmam...
Çok severim. Sanatsal şeyler ilgimi çekiyor
Onlar benim aklımı başıma getirir ben böyle iyiyim
Evet de cok nadir gezerim.
Bana gezme olsun yeter ki
Hiç gezmedim
Ücretsiz sergiler var. Denemelisin sıkıcı gelebilir başta
Aslında hiç denk gelmedi sıkılacağımı sanmıyorum Araştırmak gerekir
👍🏻🙏🏻
Hiç sevmem.
Sevmeye de korkarsın sen sevme zaten 😂