Atamız Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında saygıyla anıyoruz.
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur.

Atamız Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında saygıyla anıyoruz.
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur.
"Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir. Fikri harekete getirmek, birinci işimiz olmalıdır. Bir kere millet benliğine hakim olsun ve düşünebilsin, yeter! Başlangıçta hatalı düşünse de, az zaman sonra bu hatayı düzeltebilir. Fikir bir kere faaliyete başladı mı, her şey yavaş yavaş düzene girer ve düzelir. Fikrin serbest hareketi ise, ancak bireyin düşündüğünü serbest olarak söylemek, yazmak ve verdiği karara göre her türlü girişimde bulunmak serbestisine sahip olmakla mümkündür."
Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK

"Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medenî vasfı ve büyük medenî kabiliyeti, bundan sonraki inkişafı ile, âtinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır."
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Rica ederim kanka 🌸🌸
En büyük savaş, Cahilliğe karşı yapılan savaştır... Mustafa Kemal Atatürk..🇹🇷🇹🇷
Harika bir söz abla 🥰🌺
Tesekkűr Ederim Barışım 🥰🌼
Teşekkür ederim e. i. g için ☺️☺️
Rica ederim abla :) :) iyi akşamlar
Cevap
5Cevap
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir.🇹🇷
"Muhtac oldugun kudret, damarlarindaki asil Kanda mevcuttur."
Bu millete çok şey öğretebildim ama onlara uşak olmayı bir türlü öğretemedim.
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.”
Ne mutlu türküm diyene!🇹🇷
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
Hayatta en hakiki mürşid ilimdir.
Yarin cumhuriyeti ilan edecez
Yurtta sulh cihanda sulh 🖤
En sevdiğim yok hepsini seviyorum
size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum...
Geldikleri gibi giderler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?