Az önce Instagram'da dolanırken birisinin paylaşımında yaklaşık 30 tane kitap aldığını ve çoğunu okuyamadığını belirtmesine şahit oldum. Aklıma geldiniz ve size sormak istedim.

Az önce Instagram'da dolanırken birisinin paylaşımında yaklaşık 30 tane kitap aldığını ve çoğunu okuyamadığını belirtmesine şahit oldum. Aklıma geldiniz ve size sormak istedim.

Kitap almayı çok seviyorum. Okumayı daha da çok seviyorum. Dün arkadaşımdan üç tane hediye kitap geldi. Bugün her zaman kitap aldığım kırtasiye de kitaplarda indirim vardı. Elimde okunmamış kitap olmasına rağmen bu indirimi kaçırmamak için normalinde 175tl olan üç kitabı 100tlye aldım. Okunmamış 6 kitabım var ama 10 güne hepsi biter. Çoktan okumaya başladım bile..
Bugün gelen kitap kargomda 23 adet vardı.
Bir o kadar daha alacağım indirim kuponum var geçerli olduğu tarihte alacağım.
Bende öyle 20-30 arası alıyorum genelde.
Okumadığım çok kitap var. Seri şeklinde aldığım için sayısı fazla oluyor.
Okumak istediğim kitapları paramın yettiği yere kadar alırım. Belirli bir sayı yok yani parama bağlı. :D
Almak istediysem okumamam gibi bir şey mümkün değil zaten.
Cevap
6Cevap
1 tane alırım bitene kadar almam tekrar
Altı yedi tane almıştım, en fazla bu kadar oldu.
Param ne kadar varsa. 😃 Bu aralar zıfırrrr, hüzünlü hüzünlü sadece istediğim kitapları favorilere ekliyorum...
Ben bir yeğenimin 20'nin üstünde ders kitabını tek seferde almıştım. Kendime aldıklarım da ise maksimum 4-5 olmuştur.
Okumak istediğim kitapları öncelikli sıraya koyarım. 3-4 tane olacak şekilde alırım.
Seri olan kitapları 10lu 20li aldığım olmuştu.
3 tane alırım. haftada bir kitap
Okuyacağım kadar alırım
Binlerce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?