Kültür & Sanat Ne kadar kitap okuyorsunuz? BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Ne kadar kitap okuyorsunuz? Haftada bir kitap Ayda bir kitap Ayda 2 kitap Yılda 5 kitaptan az Okumuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne kadar kitap okuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Ayda 3-4 sesli kitap dinliyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,6b cevap paylaştı. şu an Okumuyorum maalesef ama eskiden olsa çok okurdum.. en sevdiğim kitap da yüzüklerin efendisi kitabı 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sakin bir kafa ve huzurlu bir ortam varsa mutlaka bir şeyler okuma isteği gelir bana. Sayı belirtmek zor ama çokça okurum. 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kitabın içeriğine göre değişiyor aslında bazen bir kitabı iki kere okuduğum bile oluyor çünkü gerçek ve lazım bilgiler ve oku geç yapamıyorum not aldıklarım altını çizdklerim oluyor uzuyor yani 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ayda bir kitap okurum. Bir tane de sesli kitap dinlerim genelde ama o çok düzenli olmayabiliyor o yüzden 1 kitap seçeneğine oy verdim. 0 0 Yorumla
sonfecimiyav Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Üst üste çok ağır kitaplar okuduğumda odaklanma sorunu yaşıyorum fakat düzenli olarak her hafta 1 kitap bitirmeye özen gösteririm. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ayda bir kitap parolasıyla çıktım yola ama ayda 3-4 kitap okuyorum. Zaten kütüphaneye üye oldum. İstatistik isteyeceğim en son. 😃 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 592 cevap paylaştı. Kitap değilde makale okuyorum her gün olur mu 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayda iki kitap bitirmeye çalışıyorum, bu aralar aksıyor. 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Depremden önce okuyordum son bir senedir okumuyorum 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kitaplarla aram yok aslındayani okul dönemimde vardı ama sonradan azaldı 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 372 cevap paylaştı. Dikkat dağınıklığı var bende okuyamıyorum çocukken bir sürü kitaplar okuyordum ya 0 0 Yorumla
anaksimandros24 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yıldan yıla değişiyor. 2021 yılı 200 okumuşken, 2023 yılında 30 :/ 0 0 Yorumla
yolunneresindeyimmm Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Her gün okuyabildiğim kadar okuyorum, yeter ki okuyayım 0 0 Yorumla
baycon533 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ya aslında sayfasına göre konusuna akışına göre degisiyor 0 0 Yorumla
nisayı Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kitap okumayı çok severim. Haftada 1 tane bitiririm. Ama dergi okumak daha güzel 0 2 Yorumla malignadam +1 yıl Özellikle bilim dergisiyse Yorumla nisayı +1 yıl Aynen Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 503 cevap paylaştı. Bu aralar kitap okumuyorum 🥺🥺 0 1 Yorumla Yamaal +1 yıl Ama onlayin den hikaye okuyorum o saylirmi
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Bayadır okumuyorum tekrar başlamam lazim 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl şu sıralar pek bir şeyler okuyor sayılmam 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 488 cevap paylaştı. Hergün birkaç sayfada olsa okumaya çalışıyorum.. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ayda bir kitap okurum yoksa bu dünya çekilmez.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 451 cevap paylaştı. şu an okumuyorum ders çalışıyorum sınavlar için 0 0 Yorumla
Farukensarbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Okumak için başlayıp sonu gelmeyen kitaplar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 776 cevap paylaştı. Ayda bir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ayda 3-4 sesli kitap dinliyorum
şu an Okumuyorum maalesef ama eskiden olsa çok okurdum.. en sevdiğim kitap da yüzüklerin efendisi kitabı
Sakin bir kafa ve huzurlu bir ortam varsa mutlaka bir şeyler okuma isteği gelir bana. Sayı belirtmek zor ama çokça okurum.
Kitabın içeriğine göre değişiyor aslında bazen bir kitabı iki kere okuduğum bile oluyor çünkü gerçek ve lazım bilgiler ve oku geç yapamıyorum not aldıklarım altını çizdklerim oluyor uzuyor yani
Ayda bir kitap okurum. Bir tane de sesli kitap dinlerim genelde ama o çok düzenli olmayabiliyor o yüzden 1 kitap seçeneğine oy verdim.
Üst üste çok ağır kitaplar okuduğumda odaklanma sorunu yaşıyorum fakat düzenli olarak her hafta 1 kitap bitirmeye özen gösteririm.
Ayda bir kitap parolasıyla çıktım yola ama ayda 3-4 kitap okuyorum. Zaten kütüphaneye üye oldum. İstatistik isteyeceğim en son. 😃
Kitap değilde makale okuyorum her gün olur mu
Ayda iki kitap bitirmeye çalışıyorum, bu aralar aksıyor.
Depremden önce okuyordum son bir senedir okumuyorum
kitaplarla aram yok aslında
yani okul dönemimde vardı ama sonradan azaldı
Dikkat dağınıklığı var bende okuyamıyorum çocukken bir sürü kitaplar okuyordum ya
Yıldan yıla değişiyor. 2021 yılı 200 okumuşken, 2023 yılında 30 :/
Her gün okuyabildiğim kadar okuyorum, yeter ki okuyayım
Ya aslında sayfasına göre konusuna akışına göre degisiyor
Kitap okumayı çok severim. Haftada 1 tane bitiririm. Ama dergi okumak daha güzel
Özellikle bilim dergisiyse
Aynen
Bu aralar kitap okumuyorum 🥺🥺
Ama onlayin den hikaye okuyorum o saylirmi
İşimden dolayı pek fırsatım olmuyor.
Bayadır okumuyorum tekrar başlamam lazim
Şu an arayışı okuyorum
şu sıralar pek bir şeyler okuyor sayılmam
Hergün birkaç sayfada olsa okumaya çalışıyorum..
Ayda bir kitap okurum yoksa bu dünya çekilmez..
Ayda 1 ya da 2 kitap bitiriyorum
Biz hayati okuyoruz :D
şu an okumuyorum ders çalışıyorum sınavlar için
Abla boyun ne kadar
Bir kaç kitap okudum
Ya hep ya hiç.
10 günde bir kitap okuyorum.
Vakit buldukça
Kutap okumaktan nefret ediyorum
Bazen okurdum
Önceden okuyordum ama şimdi okumuyorum
Yılda 3 -5