Kitap okumuyorum kütüphane olayı nasıl bilmiyorum, ücret karşı insanlara kitap veriyorsa , benden kitap ayracı bile alamaz , ama diğer türlü ise yine bağışlamam 🤣🤪 kitap sever arkadaşlarım var onlara veririm
Gunaydin. Bu konuda biraz bencilim belki ama hic bir kitabi da bagislamak istemem. Sevsemde sevmesemde her bir kitabimin bende ayri bir degeri ve anisi var. Ilerde her bir kitaba karsi olan hislerimi hatirlamak, okurken ki yazdigim notlarimi okumak isterim. Bagis yapacaksam da ayridan almaya calisirim sahip olduklarimi vermek yerine.
ben veremiyorum kolay kolay kütüphanelere hiç veremem zaten bazen arkadaşlarıma veriyorum onlar da kendi arkadaşlarına veriyor o şekilde dolanıyor bir nevi kütüphane oluyor bu da 😀
Bir kaç seri biriktiriyorum birazda çok popüler olanlardan almıştım benimde 500 kadar kitabım var. Hiçbirini veremem. Tek yatırım yaptığım, tüm paramı harcadığım sadece kitaplar. Benim için özel. Okuduklarından, bazen okuyamayız kitaba giremeyiz sıkıcı olanlar olur o kitapları, aynı kitabın farklı yayınevlerinden olanları olabilir. İlgi alanın dışında olanlar olabilir. Tarih, bilim kurgu, sanat, roman, çeviri gibi sevmediğin, pek okumaktan hoşlanmadığın kitap türlerini verebilirsin. Ya da ergenlik döneminde vs alınmış kitaplar olabilir verebilirsin.
Ayrıca böyle güzel düşüncen ve davranışın için seni tebrik ediyorum. Keşke bende böyle olabilsem ama kırmızı çizgim kitaplar.
çoğunu arkadaşlara. sahaf arkadaşıma isteyene hediye etmek üzere verdim birazını da. bir süre sonra yer kalmıyor koyacak. özel bir değeri yoksa arada azaltma yapmak gerekiyor.
elimde olan kitabın 1950-1960 basımını iyi durumda bulursam yeniyi arşivden çıkarır eskiyi alırım. o dönemin dili biraz daha değişik, daha değerli bence.