Kültür & Sanat En sevdiğiniz roman yazarı hangisi? y0lmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabahattin Ali Reşat Nuri Güntekin Yakup Kadri Karaosmanoğlu Orhan Pamuk Yaşar Kemal Halit Ziya Uşaklıgil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz roman yazarı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Reşat Nuri Güntekin 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Sanatçıları kıyaslamak, seçmek zor uzun zamandır da okumuyorum ama eserlerinden dolayı yaşar kemal diyorum. Sabahattin alinin kürk mantolu Madonna kitabını da tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl bunlar arasında Sabahattin Ali'yi okudum genel olarak ve çok beğendim romanları olsun öyküleri olsun 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Her birinin sevdiğim eserleri var sadece birini seçmek biraz zor 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Romanları sevmem, gerçekler ilgi alanımdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Reşat Nuri Güntekin
Sanatçıları kıyaslamak, seçmek zor uzun zamandır da okumuyorum ama eserlerinden dolayı yaşar kemal diyorum. Sabahattin alinin kürk mantolu Madonna kitabını da tavsiye ederim.
bunlar arasında Sabahattin Ali'yi okudum genel olarak ve çok beğendim romanları olsun öyküleri olsun
Her birinin sevdiğim eserleri var sadece birini seçmek biraz zor
Hiç birini tanımıyorum
Romanları sevmem, gerçekler ilgi alanımdır
Stephen King ve JK Rowling
Bana fark etmiyor ilgim olmadığı için
onunla okuma alışkanlığı edindiğim için
Merhaba
Neden hepsi Türk
Ömer Seyfettin
Tabiki de b diyorum