Kültür & Sanat En sevdiğiniz roman yazarı kim? gercekbudur2021 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sabahattin Ali Orhan Pamuk Reşat Nuri Güntekin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz roman yazarı kim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
öznur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. John Steinbeck Yaşar Kemal en sevdiklerimden Tüm kitaplarını okumadım bitmesinler diye ara da okuyorum 0 0 Yorumla
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl kürk mantoludan sonra baya bir Sabahattin alici oldum 0 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kemal Tahir’in olmadığı bir liste hep eksiktir.Aziz Nesin de çok sevdiğim bir yazar 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Reşat Nuri Güntekin.. 0 0 Yorumla
MürdümKadife Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yabancı Jane Austen, yerli Sabahattin Ali 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl En son Sebahattin Ali'nin serilerini okumuştum 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 492 cevap paylaştı. Orhan pamuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
John Steinbeck
Yaşar Kemal en sevdiklerimden
Tüm kitaplarını okumadım bitmesinler diye ara da okuyorum
kürk mantoludan sonra baya bir Sabahattin alici oldum
Kemal Tahir’in olmadığı bir liste hep eksiktir.
Aziz Nesin de çok sevdiğim bir yazar
Reşat Nuri Güntekin..
Yabancı Jane Austen, yerli Sabahattin Ali
En son Sebahattin Ali'nin serilerini okumuştum
Virginia Woolf'u da cok severim
Sebahattin Ali Elif Şafak
Reşat Nuri guktekin
Tolkien ve george RR martin
Seçmem sevdiğimi okurum
Yetenekli bı yazar
Sabahattin Ali , Jean Paul Sartre
Reşat Nuri Güntekin. Oku oku ağla