Z kuşağı diyorlar hani
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk sanat müziği zamanı geçmiş türdür çok az kişinin dinlemesi de normal karşılanmalı opera, klasik müzik, bale vs bunların da zamanı geçmiştir ama dinlemek isteyen niş kitle bulup dinler ben türk sanat müziğinden nefret ederim 2 dakika dinleyemem çok ağır geliyor ama opera ve klasik müziği ara sıra dinlerim ama genellikle metal müzik dinlerim yeni nesil müziklerden nefret ediyorum insan kendine dayatılanı değil arayıp bulduğu müziği dinlemeli
Sevmiyorum Z Kuşagini. Onlar sacma sapan muzik dinlesinler
Bence bu kadar düşman olma çünkü geleceğin fizikçisi matematikçisi onlar olacak.. en azından ekonominin ne olduğunu biliyorlar
Tamam da bana ruhsuz geliorlar.
Ruhsuz elmek psikopat olmaktan iyidir kardeşim.. ekonomiden dolayı insanlar karılarını sevgililerini kesiyor biçiyor..
Ekonomi konusunda haklisin. Ona bisw demiorumda. Sanki bizim zamanimizda 90larda daha iyi gibiydi Sezen Aksular KiraclarTeomanlar Göktanlar Askin Nur Yrngiler. Simdikiler bi degisik gbi glior bana. Yoksa tabiki bilincli olabilirler o ayri. Bnde 32 yas bu arada
Muhabbet için teşekkür ediyorum kardeşim yorum yaptığın için teşekkür ederim
Rica ederim
Eig icin tesekurler
No problema
Cevap
1Cevap
Mültecistan halk müziği diyeceksin
Anlamadım kardesim
Türkiye diye birsey kalmadı
Bak bu konuda doğrusun eğer Türk isen Türk Halk müziği dinlemeyeceksin arabesk dinlemeyeceksin şimdiki millet bunları sevmiyor.. şimdiki millet topluluk ilahi seviyor.. garip bir memleketimiz var insanları yalnızlaştırıyor karşıt yapıyor
Hayır dinlemiyorum ben
Saygı duyuyorum sadece meraktan soruyorum ne dinliyorsun
Yani herkesin zevki farklıdır ayrıca z kuşağı hiç türk halk müziği dinlemiyor diye birşeyde yok ben metal rock müzik dinliyorum genelde ama dediğim gibi müzik zevk işidir renkler ve zevkler tartışılmaz
Bu sadece bir soru idi senin dinlediğin konuları ben dinliyorum zaten konu ön yargılı olmamak
Evet severim
Şöyle bir şey var sevemedim Kara gözlüm şarkısını seven çok besteciyi kimse tanımıyor söyleyeni kimse tanımıyor.. sadece bir örnek
En azından dinliyorsun ayırt etmiyorsun.. müzik zevk renk din dil ırk ayırt etmiyorsun.. bazı insanlar var ayırt ediyor işte bu alevi müziği şte bu suni müziği işte bu Arap geri kafalı çok. Bunları ayırt eden insanlar sabaha kadar Hristiyan yani İngilizce şarkılar da dinleyebiliyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?