Kitaplarda okuduğum, filmlerde izlediğim, dinlediğim bir çok bilgiyi not alıyorum, fotoğrafını çekiyorum. Çok fazla bilgi kafa karıştırır mı?

Kitaplarda okuduğum filmlerde dinlediğim bir çok bilgiyi not alıyorum fotoğrafını çekiyorum. Fakat o kadar çok not alıyorum, resim çekiyorum ki not uygulamam ve galerim hızlıca doluyor. Bu bilgileri unutmamak adına kaydediyorum aslında fakat şunu fark ettim ki zihnim rahat anda bunları rahatlıkla hatırlayabiliyor. Bu bilgileri

Yaşam tarzı haline getirmek özümsemek gerekiyor bu bilgileri fakat niçin olmuyor sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani olumsuz duygular içini kaplayınca bu olumsuz duygudan kurtulmak pek kolay olmuyor gibi sanki. O bilgileri Yaşam tarzı haline getirsek daha kolay olacak bakış açısını iyiye değiştirmek gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Benim demek istediğim aslında hayata ve yaşama dair bilgileri not ediyorum ama bunları özümsemek istiyorum, bu iş nasıl olacak. Yani sürekli not alıyorum * günün çoğunda beynime sürekli olumsuz düşünceler gelmeye devam ediyor niye ama
Kitaplarda okuduğum, filmlerde izlediğim, dinlediğim bir çok bilgiyi not alıyorum, fotoğrafını çekiyorum. Çok fazla bilgi kafa karıştırır mı?