İstanbul anadolu yakasından kartal pendik maltepe şile haricinde nerede denize girilebilir? Adalar dan hangisine gidilir?
Tuzlu suya değme zamanı geldi galiba:))
Tuzlu suya değme zamanı geldi galiba:))
büyük ada .şileye gitmedim pekte gitmeye niyetim yok..büyük adada plaja gittim güzeldi en azından abazalar yok.para işin içine girince abazalarda ortalıkta olmuyor
kardeş tuzla plajına çok güzel diyorlar bende hiç gitmedim ama istersen bi dene...
hmm tamam sağol :)
florya, ücretli yerine gidersen gayet temiz ve güzel 10 tl di sanırım girişi geçen sene gitmiştik.
Kilyos'a doğru, Demirciköy diye bir sahil var ki akıllara zarar...
istanbuldan bir turşu olmaz datça'ya git
Cevap
5Cevap
sana tavsiyem kerpe denizi çok iyidir . kumcağıza kefkene gitme oraların suyu tehlikelidirde. ama kerpe öyle değil sığı suyu git git kerpeye
Bostancı var ama sakın gitme :D Büyük ada, kınalı ada küçük ada
adaya sakın gitmeyin hem çok kalabalık hem suyu iğrenç drcde pis
beykoz da ; anadolu kavağı, poyraz , riva , anadolu feneri
kandıra tarafına (kefken, cebeci, kerpe) istanbul dan gelen cok var gordugum kadarıyla
salona leğen doldur içine tuz dök oldu bitti..
akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz
akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz
akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz akdeniz...yaşasın kötülük...:D
Adalardan büyükada ve kınalıada var.
açılma fazla :))
kınalı kınal ada.
ister ön tarafta ister arkasına.
üsküdar-paşalimanı ..
caddebostan
ido ya bin avşa yap
Valla birliyorumda bizim arkadaşlar gitti geldi idoyla 1 saat filen sürüyomuş..ama inan biraz güzel deniz diyosan yok yani istanbulda..havuz düşünürsen git derim
ağva iyidir
adalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar