Tatile çıkacağım başlıkta sorduğum iki şey benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Didim altinkum sahili bence senin istedigine uygun , corendon mi playa diye bir otel vardi cesmede olmasi lazim bde o sahilin adi aklima gelmedi de orasi tam oyle..
Cok dalgali kestiremiyosun napicagini.. didim iyidir canım
hatırladım çeşme Boyalık Sahili.. burası çok iyi tavsiye ederim.
Antalyada yaşıyorum. Burada Antik Olimpos var dibinde koy. Daha dün 8 de çıkıp 5 e kadar sıcak durgun suda yüzdüm.
Boğulmanın en zor olduğu yerlerden biri Edirne Saros tarafları. Bizim arkadaşın daha önce 6 defa boğulma tecrübesi vardı. Burada da şansını denedi ama başaramadı :)
Marmara en iyisidir bu konuda, egenin denizi çok dengesiz 1 adım atıyorsun 1 metre sonra 2 adım atıyorsun 3 metre 4 adım daha atıyorsun 1 metre tekrar. :D
Cevap
35Cevap
Cunda bu konuda super 200 metre denizde yürü hatta daha fazla
kesinlikle Giresun oldukça iki gün önce daha oradan geçtim. sanki deniz var mı yok mu anlayamadım. o derece durgun yani ama derinleşme olayını bilmiyorum
yok be kardeşim emniyetli sahiller var :)
Akdenize gitmelisin hem geç derinleşiyor hemde durgun diğerlerine göre gerçi ege denizide ole durgun Bozcaada Gökçeada felan gidebilirsin ayrıca :-) ama korkacak bişede yok panik olma yeter :-)
Bütün denizlerde girdim ben hepsinde de bayaa açıldım uzaklara gittim kimseyi göremeyecek şekilde açıldım sadece karadenizde sıkıntı yasadım dalga her yerden geliyor az kalsın tahtalı koyu boyluyodum karadenize girilmezmiş anladım :-) 50 metre kadar az açıldım su yuta yuta dondum :-) en sıkıntılısı orası yani aman bilmiyorsan uzak dur oradan :-) git gez, gör suyuna er sürme :-)
Ben egeyi sevdiğim için oralar derin ama edirne erikli tarafları aşırı sıg ve kum yani beğenmiştim ben.
Muğla Fethiye Ölüdeniz adı üstünde ÖLÜ o kadar durgun ki :) kesinlikle hemen derinleşmiyor ve suyu sıcak asla soğuk değil biz temmuz ayında gitmiştik
Denizin dümdüz olduğu, kumsalı %85 idare eden ve kalabalık olmayan yer diyorsanız SARSALA KOYU harika.
Muğla Dalaman ilçesinde. Araç varsa kamp bile yapabilirsiniz.
Mersin. Ama kimse kusura bakmasın b*kum gibi bir yer sadece denizi iyi
Evet dediğim gibi işte kötü bir yer. Ama aradığın deniz orası da buna değmez tabi orası ayrı :)
Ege denizi iyidir balıkesir güzeldir bak ama mersinden kesinlikle uzak dur :)
Antalya demişler ama en nefret ettiğim denizdir 3 yıldır coğunlukla gıderım kalırım yılda 6-7 ay falan ama hiçte denize giresim gelmedi yani bodrum tarafları iyidir :D
ben bu sene erdekteydim bir gün bile dalga görmedim denizide derin değil zaten güvenlik şeridi var
boy kaç :)
valla ege denizindeki koyları tercih edeceksin bence.
İzmir-Dikili harikadır. nette harika fotoları var. bir bak derim:)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) onca anlattim ama nafile halaaa burada soruyooo
Şırnak canım tam sana gore muhakkak denemelisin zaten kekolara karsi zaafin var iyi olur:-) :-)
Haaaa bu musait olmamis halin yanii
Laf yeistirmeyeceksin tamam emrdersin sahibem de yeter
en durgun akdeniz ama yerine göre derinleşmesi değişir
:DDD hahha kemerdeyim şu an bir otelde ve çok güzel deniz
hahaha :D
hahaha hayır :) nick hep bunu kullanırım :)
Istanbulluyum
Rica. ederim
Alanya incekum diyorum 2 hafta sonra bende gidecen oraya pegasos royal 😎
Çeşme altınkum plajı. Alabildiğine git yine ayağın değer. Suyu soğuktur yalnız.
Mersin atakent. Sahil ve deniz tabanı kumdur. 20- 30 mt ileri gitsen bile su beline gelir
denıze gırme gıt bır otele hepsınde havuz var onlara gır
fethiye ölüdeniz (aniden derinleşir ama derin olmayan yerleri geniştir)
izmir-dikili
durgundur dalgasız ama çok fazla açılamazsın yavaş yavaş derinleşmez aniden derin olur bir çukura düşer gibi hissedersin kendini
erkek arkadaşınla birşey yapacaksın galiba kimse görmesin istiyorsun
Altınoluk Balıkesir ama merkez değil. Merkezden daha geride denizkent sitesi adlı yerde.
Fethiye'de Blue Lagoon'u araştır istersen
Benim banyodaki küvet...
antalya merkez konya altı plajı
erdek istedigin kadar ılerle belını gecmıyo ya :D
yok ya 150 lık teyzemın bıle gogsunun ordaydı anca
Silivri açıkları
Kesinlikle salda gölü. ya da Abant ❤️
Ege bölgesi.
O denizin doğal özelliği sığ olması. O dediğin yer gibi yerlerde insanlar derin sevdiği için, derinleştiriyorlar. Sarımsaklıya git. Havuz gibi. Baya ileri gidersen, derin. Sonra gene sığ oluyor. Plaja bakıyorsun minicik su göğüsünde. :)) o bir ara sığ olmasının sebebi de boru geçmesi.
Bu mevsimde mi?
EGEE
kuşadası
erdek kanks
didim imbat
vardır mutlaka araştırmalısın
Didim geldi aklima
konya ve Ankara
ALANYA :)
çeşme
Faselis antalya
alanyadır herhalde
Manavgat / Side
denizli
Sakarya Cebeci
yüzmeyek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba @gelkeyfim
Yavaş yavaş derinleşen ve durgun bir suya sahip olan sahiller? Bu tanıma en uygun yerler Ege ve Akdeniz’dedir.
En kuzeyden başlayarak bildiğim yerleri sıralayayım. Sorduğunuz gibi hem durgun denizi olan hem de yavaşça derinleşen sahiller için önce Ayvalık geliyor aklıma.
Ayvalık Sarımsaklı Plajı tam da dediğiniz gibidir. Bunun dışında, Side- Çolaklı, Alanya- İncekum tam istediğiniz gibidir. Kumsaldır. Kolay kolay dalga olmaz.
Fethiye/Ölüdeniz’i de atlamayalım. Hatta ilk sıraya alalım. 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilen Ölüdeniz Plajı'na ev sahipliği yapan Ölüdeniz Avrupa'da Blue Lagoon ismi ile bilinir. Özellikle aileler için ideal bir deniz sahilidir.
Kuzeyden başlayalım ve aşağıya doğru devam edelim.
Temiz ve kaliteli tesislerin olduğu yerleri sorarsanız, ben öncelikle Side Kumköy ve yine Side Çolaklı’yı sayabilirim.
Antalya/Kemer tarafını pek düşünmeyin. Deniz temiz olsa da çabuk derinleşir ve oldukça dalgalıdır.
Eğer Karadeniz tarafı ilginizi çekerse, Bartın İnkum Plajı da beklentilerinizi karşılar. Doğuya gidildikçe dalgalar sertleşir. Hızlı derinleşme sorunu yaşarsınız. Keza Marmara denizinin geneli de aynı sorunları yaşatır.