Arkadaşlar evde 4 tane tarihi sayılabilecek basımı 70 80li yıllara ait ansiklopediler buldum sizce bunların herhangi bi ederi olabilir mi yoksa sıradan günümüzde basımı devam eden ansiklopedilerden farksız mıdır?
bi değeri olabilir
sıradan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
70'li yıllara ait olan ansiklopediler değerli midir?
70 ve 80 ler tarihi eser değildir.. Kitap için tarihi eser sayılabilmesi için 100 sene deniliyor diye biliyorum.. Bununla birlikte birşeyin çok az sayıda olması, bulunamaz olması onu değerli yapar.. Şahsen ben elinizdekilerin değerli olduğunu düşünmüyorum..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben de öye düşünüyordum da yine de isi bilen vardır diye buraya sorayım dedim
Onlar artık değerli. Hele ki set olan ansiklopediyse ve bütün set eksiksiz ise daha değerli. Ama set içinden eksiği olan biri varsa ona yüksek fiyata satabilirsin ya da sen geri kalanı alıp daha da değerlendirebilirsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
set olan ansiklopedi ama sette kac ansiklopedi oluyor vs pek bilgim yok. kadın ansiklopedisi var mesela iki tane biri diğerinin devamı ya da yıllar boyu tarih var o da iki tane farklı şeyleri konu alıyor.
Ben İstanbulu hiç bilmiyorum instagram a sahaf diye yazarsanız çıkar belki oradsn bi iletişim sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum, ve ya Google görsel aramalar da bi arattırıp oradan da bakabilirsiniz