Ben düşünmüyorum. sahaflarda sadece eski kitaplar bulunmaz bence. bazı yerler de yeni kitaplarda bulunabiliyor. ben gitmiştim çünkü orada hatta şaşırdığım kitaplarda olabiliyor bazen. yani bu kitabın burada ne işi var diyorum mesela. ama çoğu zaman eski kitaplara denk geliyorum ben. bazen işte sanatsal kitaplar karikatür ya da albümler veya çizgi romanlar ya da okuma kitapları ders kitapları gibi kitaplar veya dergiler de bulunabiliyor. çok güzel bir yer aslında. yani gidip ihtiyacınız olanı bulabileceğiniz ya da hediyelik kitaplardan alabileceğiniz bir yer ayrıca kitap ayraçları da bar orada. mesela nilin kızı kitabı çok güzeldir fotoğrafta ki kitap yani.
Hayır, sahaflarda sadece eski kitaplar değil, aynı zamanda yeni kitaplar da bulunabilir. Ancak sahaflar, genellikle nadir ya da eski kitapların satıldığı yerler olarak bilinirler. Nadir kitaplar, tarih, edebiyat, sanat, müzik vb. gibi alanlarda yayınlanmış özel baskılar, imzalı ya da numaralı kitaplar olabilir. Sahaflar, bu tür kitapları arayanlar için önemli bir kaynak olabilirler.