Kültür & Sanat 3 ay Çizgi roman ve karikatür sanat mıdır? LEYYA_GSFenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Çizgi roman ve karikatürün sanat olup olmadığı zaman zaman tartışılır. Size göre bu bir sanat mıdır? Çizgi roman ve karikatür sanat mıdır? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hardcorebadgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 3 ay Eğitimleri olduğundan pek sanat gibi görmeyen kişiler var elbet, fakat her insan bu eğitime katılınca hepsi bunu yapamaz. Eğitim de olsa yetenek gerektirir. Yetenek gerektiren her durum sanattır. Şahsi düşüncem bu yönde. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 51% 3 ay Kültür & Sanat konusunda 3,2b görüş paylaştı. karikatür bir sanat bence..çizgifilm konusunda kararsızım bir sanat sayılmaz sanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 25 , eig 100% 3 ay Çizgi romandan pek emin değilim doğrusu fakat karikatür sanattır. Aksi iddia edilemez. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Güzel sanatlar fakültesinde sergi açmak istemiştim. Yok dediler. Siz sanatçı değilsiniz. En yüksek puanları da biz alırdık🙏😂🤗 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Sanata o kadar çok şey giriyor ki hiç emin değilim sanat mı değil mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Kültür & Sanat konusunda 5,6b görüş paylaştı. Sanattır tabi ki seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Barış_LonelyForever 3 ay Dün bende böyle bir soru sormuştum :D :) LEYYA_GS 3 ay Aa görmedim hiç. Pişti mi olduk 🤭 Barış_LonelyForever 3 ay Ama sizin sorunuz daha orijinal çünkü sanat ve karikatür olarak sormuşsunuz :) LEYYA_GS 3 ay Teşekkür ederim 🙏
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 3 ay Evet bence öyledir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 100% 3 ay Bana göre kesinlikle sanattır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 3 ay Sanattır tabiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 3 ay Yaniii Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eig 94% 3 ay Evet, sanat. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sexiest_boy_ever Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 100% 3 ay Sanattır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ahuuuuyld12 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 3 ay Kesinlikle sanat Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
olgun_adamgeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 106 3 ay sanat değildir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör ENÜZGÜN 3 ay Sanat nedir? 😂🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Eğitimleri olduğundan pek sanat gibi görmeyen kişiler var elbet, fakat her insan bu eğitime katılınca hepsi bunu yapamaz. Eğitim de olsa yetenek gerektirir. Yetenek gerektiren her durum sanattır.
Şahsi düşüncem bu yönde.
karikatür bir sanat bence..
çizgifilm konusunda kararsızım bir sanat sayılmaz sanırım
Çizgi romandan pek emin değilim doğrusu fakat karikatür sanattır. Aksi iddia edilemez.
Güzel sanatlar fakültesinde sergi açmak istemiştim. Yok dediler. Siz sanatçı değilsiniz. En yüksek puanları da biz alırdık🙏😂🤗
Sanata o kadar çok şey giriyor ki hiç emin değilim sanat mı değil mi
Sanattır tabi ki seviyorum
Dün bende böyle bir soru sormuştum :D :)
Aa görmedim hiç. Pişti mi olduk 🤭
Ama sizin sorunuz daha orijinal çünkü sanat ve karikatür olarak sormuşsunuz :)
Teşekkür ederim 🙏
Evet bence öyledir
Bana göre kesinlikle sanattır
Sanattır tabiki
Yaniii
Evet, sanat.
Sanattır.
Kesinlikle sanat
sanat değildir
Sanat nedir? 😂🙏