Kültür & Sanat Kadir mısıroğlu yoksa ilber ortaylı mı daha iyi bir tarihçi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iki önemli tarihçiden hangisi daha iyi üstad kadir mısıroğlu ilber ortaylı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadir mısıroğlu yoksa ilber ortaylı mı daha iyi bir tarihçi? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. ilber ortaylı 0 0 Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ben de sana sorayım Elma mı armut mu Ya da Kiraz mı erik mi saçma bir soru olmuş aynı değiller kıyaslanmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ilber hocayı görüyorum da, kıyaslayacağımız diğer önemli tarihçi nerede? 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. İlber Ortaylı tabii ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu kadar belli etme AKP'li olduğuna 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ak partiye kurban ol vatan hayini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz canım son çırpanışlarınız bunlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilber ortaylı
Ben de sana sorayım Elma mı armut mu Ya da Kiraz mı erik mi saçma bir soru olmuş aynı değiller kıyaslanmaz
ilber hocayı görüyorum da, kıyaslayacağımız diğer önemli tarihçi nerede?
İlber Ortaylı tabii ki.
Bu kadar belli etme AKP'li olduğuna
ak partiye kurban ol vatan hayini
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Siz canım son çırpanışlarınız bunlar
Tabi ki Chris Brown.