Hangisi daha sağlamdır özellikle tarih konusunda
Kadir Mısıroğlu
Celal Şengör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha sağlamdır özellikle tarih konusunda
Keşke yunan kazansaydı lafıyla hatırlanacak bu kişinin uluslararası akademik derecesi bulunan bir bilimadamıyla karşılaştırılması yanlıştır ayrıca tarih konusunda ne çalışması vardır ki şimdi de popüler olmasının nedeni bellidir.
Cevap
7Cevap
Celal Şengör
Kadir mısıroğlu okadar okudu ki okumaktan kafayı yedi KeşKE GaVurLar GaLİp GelSEyDi BiZ hALa PadişahIM SUltanIm deseydik köle gibi jsjsj
Kadir mısıroğlu ileri görüşlü biriydi bana göre yaptığı tahminleri günümüzde gormek zor değil
Bu videoya birakiyom da laflari popondan anlayanlar dinlesin!
https://youtu.be/PhRh3okgCXk
Soru zaten kadir mısıroğlunu yuhalatmak niyetiyle sorulmuş mısıroğlunun ne söylediğini bilmek isteyenler araştırmak yerine yuhalıyor küfredenleri alkışlıyor. Bu mantıkla Celal şengör ün o kadar saçma sapan açıklamaları var ki bir tanesi kendi dışkısı ın tanına baktım diye anlatıyor. Kadir mısıroğlu bunun yanında daha bilgili geliyor.
Fesli kadir gibi dinci ve yobaz zihniyete sahip kişileri profesör ünvanı almış kişiler ile kıyaslamak bile ayıp bence.
Celal şengörle fesliyi aynı cümlede kullanmak bile celal şengör e hakarettir.
Keşke yunan galip gelseydi diyen birinin okuduğunu sanmıyorum
Varsa bunu niye söylüyor şerefsiz
@яüүαмsı ne zulüm yapmışlar bitmiş yokolmus bir ülkeyi yeni baştan kurmuşlar. Hiçbir şey yoktu ülkede ayrıca tarikatlara ingilizlerle anlaşma yaptılar. Dur seni engelleyeyim
İleri görüşlü yazmış yorumunda. Çok yazik
@яüүαмsı şaşırdım sana ileri görüşlü birisi varsa Ataturk'tur bu adam onun sayesinde konuşuyor. Birinci dünya savaşında resmi kayıtlı 3.5 ama bunu tarihçilere gore yaklaşık 7 milyon kişi şehit oldu. cumhuriyet kuruldu nüfus 13 milyon 7 milyon kişi mikroplu bulaşıcı hastalığa yakalanmış ne bir hastane ne bir doktor var inşaat malzemesi bile yok. Bu hocanız nerde savaşmış acaba oturduğu yerden rahat bir hayatı olmuş
Kadir mısıroğlu bildiğin fitne çıkarmak için okumuş birilerine fayda sağlamak için değil..
Açık ara Kadir MISIROĞLU daha çok okumuştur. Hem hukuk, hem tarih, herm de din alanında yetkin bir kişilik. Yazdığı eserler de bunun kanıtıdır.
Celal sengorun bişey bildigi yok. Dini bile bilmeyip konuşuyor.
Çocuklari pardon Kadircileri pistten alalim.
Kadir mısıroğlu kim mk
Kadir, Celal Şengörün çırağı bile olamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?