Güncellemeler
+1 yıl
Hsbsbsbsbs sorma ya... arap görmemek için köşe bucak kaçar olduk. Eğer arapsız bir hava sahası önerebilirsen çok sevinirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
her yer arap
Yanlışlıkla sana yazacağım şeyi gönderiye yazmışım... cidden her yer arap dolu. Köşe bucak kaçıyoruz resmen. Arapsız bir hava sahası önersen çok sevinirdim :)
inan bu durum beni artk depresyona soktu. gram dışarı çıkasm gelmyor. İstanbul dışı sanırım ama ona da emin değlm
İstanbul dışına da istediğimiz zaman gidemiyoruz ki ya... neyse ki anadolu yakasında müthiş yerler biliyorum arapların olmadığı...
mesela?
Bu arada rahatsızlık vermezsem sana istek atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bu sitede sohbet edebileceğim pek arkadaşım yok da
Ya mesela moda 2 sahilini hala keşfedememişler. Bu çok güzel. Buradaki koruları keşfedememişler. Bunlar hala çamlıcaya gidiyorlar. Hı bir de avrupada florya sahili müthiş durumda hahahahs
yalnız kadıköy de çok başka ve araplar kadar sinir bozucu bir kitle tarafndan mahvedildi bence. o da ergenlerin. ülkenin her yerindne gelen ergenler bu semte doldu. artk yok o eski kadıköy
Kesinlikle öyle. O sahilde yüksek sesle acayip acayip müzikleri bağırtarak geçtiklerini görüyorum ya, nasıl sinirleniyorum bir bilsen... ama çok şanslıyız ki hala kurtarılmış bölgeler var. Bir de eğer senin için de sakıncası yoksa dmden devam etmek ister misin sohbete. Madem konumuz İstanbul. Uzun ve güzel bir sohbeti burada heba etmek istemem
maalesef içine ettiler güzleim semtin. 10 sene önce birilerinin boğaya dokunduğunu bile görmezdik. şimdi kafasndan inen yok. eşek gibi kullanıyorlar heykeli. sahilin ergenler iğrenç iğre yiyişiyor. içip çöplerini orada burada bırakıyorlar. semtin kitlesi çok değişti. dışardan gelenlerle doldu hep. çok üzücü cidden. bu arada dmim de hesbaım da kapalı benim.
Ya sorma. Ben beş yıldır buradayım resmen şehrin erimesini gözlerimle gördüm. Kültürel erimeden bahsediyorum. Ki burası imparatorluklar başkenti. Dünyada eşi benzeri olmayan bir miras zenginliğine sahip... ama şimdi yaşadığı duruma bak. Cidden haklısın. Ve şey eğer konuşmak istersen fake Instagram hesabımı verebilirim. midgardian7 kullanıcı adım
sen 5 yıldır burdasn bense 15 sene öncesini özlüyorum☹️
:((( 15 sene öncesinin güzelliğini hayal bile edemiyorum ya...
Bir de ne güzel etkinlikler, konserler olurmuş İstanbul'da. Onlar da kalmadı ya artık en çok ona üzülüyorum
kalmadıdan öte tadı kalmadı artk. eskiden kadıköy entelektüel bir semtti. bedava söyleşiler, tiyatrolar, eski filmler, kaliteli kitle, orta seviye kalabalık, derken gece 12de 1de bile genç kız olarka rahat dolaştğmz, güvenli bir semtti. başörtülü tipler neredeyse hiç görmezdin sokaklarına, yanı sıra özenti ergenler de görmezdin. ama entelektüel tipler vardı.. moda sahilinde çok insan olmazdı. şimdi öğlen saatlerinde ergenler sevişyor..
İçimi kararttın yemin ediyorum ya... En iyisi biz kitabımızı alıp odamızda okumaya devam. Bu şehir gitgide entelektüel kafaların zindanı olmaya devam ediyor
☹️☹️☹️
Neyse ben müsaadenle müzik dinleyip biraz çamlıca tepesinde turlayacağım. Allahtan evim yakın da akşam saatlerinde gidebiliyorum. Sana da iyi akşamlar diliyorum :) eğer yazarsan instagram adresimden yahut buradan sohbet etmek isterim. Biraz uzun zaman olmuştu şöyle akıcı güzel bir sohbette bulunmayalı