İstanbul'a tayin ile yeni geldim, nerelere gitmem, nereleri gezmem, neler yemem gerek önerilerinizi bekliyorum.
3 ay
İstanbul'da yapılabilecek aktiviteler neler?

Ben bilmiyorum ama senin için sorunu cevaplamak için googl dan bakıyorum Belgrad Ormanı diye bir yer varmış oraya gidip kafanı dinleyebilirsin eğer ki eğlence istiyorsan da klüplere gidebilirsin ki ben tavsiye etmem tabi bu benim düşüncem doğayı gez daha doğrusu yürüyüş yap kitap oku evini dekore et kitap yazmayı dene karikatür yazmayı dene şiir yazmayı dene resim çizmeyi dene sevdiğin şeyin üzerine çalış araştır benden bu kadar 😇
bana mesaj atabilir misin
bi yazsaydın
arkadaş oluruz diye düşünmüştüm
Esprine sıçayım dostum 😁😁😁😁
Bi güvensen seversin ama
25 yasindayim
La bi dene pisman olmazsın olursan paran iadr
İyi be anladık öf tamam bağırma
Yazdığım her yere gittim, hepsini tavsiye ederim, mutlaka Dolmabahçe ve Beylerbeyi Sarayını görmelisiniz ve tabiki Topkapı. Bende sizin gibi tayinle geldim İstanbul a beş yıl önce, geldiğimden beri geziyorum hala gezemediğim birçok yeri var, İstanbul u tam anlamıyla gezmek yıllarınızı alacak zaten.
Off Kızılkaya ıslak hamburger demissiniz nasıl özledim o lezzeti anlatamam😍😍
Bence öncelikle yaşadığın semti gezip dolaş araştır ardından turistlik değeri olan yerleri gezebilirsin tam adaları gezme mevsimi günübirlik adalara gidebilirsin
Cevap
5Cevap
Hoş geldin öncelikle. Her istediğini bulabileceğin bir şehir burası. Anadolu yakasında Bağdat caddesi Kadıköy çarşı, moda, adalar gezilecek yerlerdir. Avrupa yakasında Taksim istiklal caddesi, Beşiktaş çarşı, Ortaköy-Bebek sahili, Eminönü Galata içine alan tarihi yarımada güzeldir. Her ilçede sinema, tiyatro, konser aktiviteleri olur, takip etmek gerekir. Boğazın iki tarafında sahilde yürüyüş ve yeme içme alanları yanında tarihi yerler de sırayla gezilmeli. Topkapı sarayı, dolmabahçe sarayı, yere batan sarnıcı.. vs gibi yerlerelin zaten her birine 1 gün ayırmak lazım.
Ülkemizin farklı illerinde yapabileceğin aktivitelerin yüzde 90 ını İstanbul'da yapabilirsin. Biraz araştırman gerekir ne aradığına göre
İstanbul'da yapacak bir sürü şey bulursun her gün biyerini gezsin memuriyetin biter zaten 😂
sinema bence.
Deneyeceğim
İstanbul'da her türlü aktiviteyi yaparsın ya
Semt semt araştırıp her hafta bir yeri gezsen görürsün neler var yok
Ortaköy den basla gez önce
Bı otur sakin ol:) çok zamanın olacak
Oturuyorum bir yere gittiğim yok 🤣
Meslek nedir hangi semte tasindin
Kamu personeli. Bakırköy
Gez dolaş keşfet
Muzeler tarihi yerler Eminönü Beyoğlu Ortaköy
Nefes almak
İyi bir aktivite valla İstanbul sıkıcı şehir bide çok bunaltıcı o yüzden pek bir şey bulamadım
Şişli bu bir görüş ama ben sevmiyorum nefes alamıyor insan her yer kalabalık sessizlik denen bir şey yok huzur yok huzur
Maalesef öyle her yer kalabalık o yüzden sevmiyorum bı mimarisi güzel birde belli yerler her saat bir sesler var insanlar uyumuyor saçma sapan bir yer
Okuyorum
İnşallah
İyi geceler dilerim 👋🏻
En İyi Cevap