Kültür & Sanat İnsana çekicilik kattığını düşündüğünüz enstrümanlar var mı? ÖzgürDersim Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var mı insana çekicilik kattığını düşündüğünüz enstrümanlar? İnsana çekicilik kattığını düşündüğünüz enstrümanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Piyano kesinlikle 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Gitar ve piyano.Gitar dediysemde sokaktaki gitarcılar gibi 3 akor ve bir ritim bilip şarkı çalmaktan bahsetmiyorum gerçek anlamda gitar çalmayı kastediyorum. 0 0 Yorumla
Lolsjmnnsnsn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Tüm enstrümanların ayrı bir özelliği vardır ama piano’yu çok seviyorum 0 0 Yorumla
iaskyouanything Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gitar ve bateri... Aslında, bana göre pek çok enstrüman çekicilik katıyor, sadece bu ikisi değil. 0 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Elektrogitar. Çalana saygım sonsuz hele pop rockta. 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle çello.Çelloyu çalmak için alınan pozisyon bile bence çok estetik duruyor. 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bateri ve elektro gitar ama bass gitar değil normal strat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bateri çalan erkek çekiciliği var 0 3 Yorumla ÖzgürDersim +1 yıl Düğünlerde çalanlar da dahil mi : )) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düğün ve bateri mi hangi ülkenin düğünlerinden bahsediyosun shydtxczbhz Yorumla ÖzgürDersim +1 yıl Gaziantep düğünlerinin %99'unda bateri vardır. : )) Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Kontrbas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Piyano kesinlikle
Gitar ve piyano.
Gitar dediysemde sokaktaki gitarcılar gibi 3 akor ve bir ritim bilip şarkı çalmaktan bahsetmiyorum gerçek anlamda gitar çalmayı kastediyorum.
Tüm enstrümanların ayrı bir özelliği vardır ama piano’yu çok seviyorum
Gitar ve bateri... Aslında, bana göre pek çok enstrüman çekicilik katıyor, sadece bu ikisi değil.
Elektrogitar. Çalana saygım sonsuz hele pop rockta.
Kesinlikle çello.
Çelloyu çalmak için alınan pozisyon bile bence çok estetik duruyor.
bateri ve elektro gitar ama bass gitar değil normal strat
Fülüt
Bateri çalan erkek çekiciliği var
Düğünlerde çalanlar da dahil mi : ))
Düğün ve bateri mi hangi ülkenin düğünlerinden bahsediyosun shydtxczbhz
Gaziantep düğünlerinin %99'unda bateri vardır. : ))
Piyano...
Kontrbas
Bateri