Konu baya derin ve ciddi anlamda auranın bunda büyük ölçüde katkısı var!
Adamın biri koşuya yeni başlamıştı ve resmen işkence çeker gibiydi, yanımdan geçti ve selamalaştık. Birkaç adımdan sonlara, içimden kolay gelsin dedim…döndü teşekkür etti!
Bazen bazı duyguları tarif etmek ve birbirinden ayırmak çok zor oluyor ve çekicilik bir insanın her yerinde bence!
Ben kadının sadece dışına değil, merhametine bakarım…hani o anne sevgisi, merhameti var ya, ha o işte, ona bakarım ben! Merhameti olmayan bir kadın, kadın değil zaten! Şimdi de moda olmuş, merhametini göstermek için evcil hayvanlar alıyorlar 🤣🤣🤣🤣 Eski sevgilisiyle, ya da kocasıyla konuşur gibi konuşuyorlar 🤣🤣🤣 Avrupa’nın yeni nesli 😃
Seksepalite açısından bakarsak bana çekici gelmez banal olur. İlk enerjisi , aurasi , bakışları , konuşma şekli , hareketleri sonra giydiği kıyafet uyumu , hitabeti. Kültür , zekası yok ise hele boş tipler ise isim olmaz. Bu tip kadınları gördükçe Türkiye güzeli hayatındaki kadının degeri o kadar çok artiyor ki.
Gözler benim tespit ettiğim gerçekten etkileyici ilgi çekici ve çekici unsur iki kişiyle yaşadım benim gözler ela ama yeşil oluyor çok etkiliyorum gözlerim de güzel bunu yeni farkettim tabiki ses tonu onu da yaşadım hissettim ve boy ve kum saati vücut bunu da yaşadım bunlar en çekici unsurlar kadında