Türk klasiklerini okumak yerine yabancıların ürünlerini övmeyi de çok severiz halbuki okusaydık bir Oğuz Atay Ahmet Hamdi Tanpınar bakabilseydik onlar gibi hayata ah keşkem
Dönem esintisi midir bilmiyorum bu intihar. Ama etkisinin devam ettiği kesin. Çözemiyorlar bu sorunu. Ciddi bir ihtiyar nüfus da var onlarda. Hayattan hiçbir beklentisi kalmayan... Geçenlerde okudum netten; 90 bin kişi varmış Japonya'da, yaşı 100'ü geçen...
daha önce hiç okumadım okuduysam da bilinçli değilim o yüzden bilmiyorum. zaten pek kitap okumuyorum. Osamu Dazai'nin kitapları da Japon klasiği olarak mı geçiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet seviyorum. manga gibi
Manga okumayı seviyorum daha çok. Önerin varsa okuyabilirim.
Dazai Osamu ile Edogawa Ranponun kitaplarina bir göz at derim 📚💫
teşekkürlerr
Rica ederim
Türk klasiklerini okumak yerine yabancıların ürünlerini övmeyi de çok severiz halbuki okusaydık bir Oğuz Atay Ahmet Hamdi Tanpınar bakabilseydik onlar gibi hayata ah keşkem
İnsanligimi Yitirirken Osamu Dazai nin. Geçen gün aldım ama henüz okumadım.
Ilk okuduğum kitabi 💫
Nasıl buldun peki?
Içim burkuldu
Yazarın kendi otobiyografisi zaten
İntihar eden...
Japon toplumunda korkunç bir intihar furyası var
Bir türlü kurtaramıyorlar kendilerini...
Maalesef
Bir de tuhaf bir belirsizlik var onların zihin haritalarinda. Biz ise netliği seviyoruz
Nedense o dönemin yazarlari hep genç yaşta intihar etmiş
Dönem esintisi midir bilmiyorum bu intihar. Ama etkisinin devam ettiği kesin. Çözemiyorlar bu sorunu. Ciddi bir ihtiyar nüfus da var onlarda. Hayattan hiçbir beklentisi kalmayan... Geçenlerde okudum netten; 90 bin kişi varmış Japonya'da, yaşı 100'ü geçen...
Ya bir tane kitap okumuştum ama uzun zaman oldu meizou gibi mi öyle bir garip ismi vardı ama Hatırlayamadım Ya ama güzel kitapları olduğunu biliyorum
daha önce hiç okumadım okuduysam da bilinçli değilim o yüzden bilmiyorum. zaten pek kitap okumuyorum. Osamu Dazai'nin kitapları da Japon klasiği olarak mı geçiyor?
Evet
Mangalarını seviyorum.
Klasikleride okumalisin 💫
Sanmıyorum. Japon kültürü pek ilgimi çekmez.
Saygi duyarim 🙌🏻
Hayırlı olsun
Okursak Japonya yolu açılır mı 😄
mushushi tarzı şeyler varsa ben de alırım <3
Henüz onu okumadim 😅
Hayır