Hindistan, haftada yaklaşık 11 saat kitap okuma süresiyle kitap okumaya en fazla zaman ayıran ülke oldu. Türkiye'de ise haftalık kitap okuma süresi 5 saat 54 dakika olarak belirlendi! Sizin kitap okuma alışkanlığınız var mı?

Hindistan, haftada yaklaşık 11 saat kitap okuma süresiyle kitap okumaya en fazla zaman ayıran ülke oldu. Türkiye'de ise haftalık kitap okuma süresi 5 saat 54 dakika olarak belirlendi! Sizin kitap okuma alışkanlığınız var mı?

Kitap okumadan duramam, severim.
Evet kitap okuyorum.
Cevap
7Cevap
Maalesef yok
Türkiye haftada 5 saat kitap okuyacak, senede olmasın o
Ben günde en az 2 saat kitap okuyorum. Kitap okumadan geçirdiğim tek bir günüm bile yok diyebilirim. Bu araştırma kitap okuyan insanların kaç saat kitap okuduğu üzerine yapılmış. Türkiye de kitap okuma alışkanlığının olmadığı konusunda hemfikiriz
Merhabalar
Kitap okumak benim hayat felsefem diyebilirim. Kitap okumayı gerçekten çok seviyorum.
Bayılıyorum kitap okumaya ama her gün okuyan insanlardan değilim bir kitaba başladığımda bırakamam ve gün içerisinde bitirir bir müddet okumam döngü şeklinde tekrarlanır sonrası
Söz konusu Türkiye ise 2 dakikadır o da fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşma süresi...
Hindistana bak hiç beklemezdim helal olsun
Benide bayağı bir şaşırttı : ))
Tekrar kazanmam gereken önemli bir alışkanlık.
O alışkanlığı edinmeye özen gösteriyorum diyeyim
Evet, fazlasıyla var.
Hayır okuma alışkanlığım yok.
Toplam kaç ülke kıyaslamasıyla 18 olduk?
Haberde ona yer verilmemiş.
Zaman buldukça okuyorum
Var günde 1 saat kitap 1.5 saat spor
Pek yok
Var tabiki.
var var