konuşma akıcılığı ile başlar insana hayata farklı pencereden bakma fırsatı bile verir okuduğu kitaba bağlı olarak verilen mesajlar hayatında bile yardımcı olabilir keşke ülkecek okusakta ülkenin IQ su yükselse
ben eski fenomenlerdenim hocam çok aşk konusunda tarih ve kitap hakkında benceler yazdım ama bence yazarak olmuyo maalesef bazı şeylerin sorumluluğunda olmalı insan. burada da görmüşsünüzdür cinselliğe aç olduğumuz kadar her şeye tokuz maşallah o yüzden burada bir kaç kişiye değil ülkece insanlara ulaşmalı bir şeylerin değişmesi için
Tabiki hocam bir yerden başlamak lazım , bir yerden insanlara kitap okuma bilincini yaymak lazım her zaman bu konuda sözlerimi dile getirmeye çalışıyorum. Bir kişiye kitap okutmaya baslatinca ben mutlu oluyorum. Burası eskisi gibi değil cinsellik doldu artık
Merhabalar Kitap okurken hızlılık kazanmak çok önemlidir, daha fazla kitap okumak ve daha fazla kelime dağarcığını geliştirmek için. Okuduğunuzu anlama becerisini kazanmanız da bunları daha iyi analiz etmenize yardımcı olur
En İyi Cevaplar