Sürekli her anını paylaşmak saçma geliyor, algı yaratmak. Çoğunun okumadığına yemin edebilirim. Ben çok okuyan biriyim ama kitapla resimlerimi 2 -3 den aşağı bulamaz kimse. Ama baksanız kütüphanem aşırı geniş. Bence insanlar biraz özdeğersizlik duygusu içindeler ego tatmini ve beğenilme ilgi açlığı içindeler. Bunun algı olduğunu düşünüyorum. Ben çok görüyorum sosyal medyada göründüklerinin tam tersi olan kişileri, tipde dahil buna
Sonradan görme yalandan entellektüellik işte. Kendini gerçekten tümüyle kitaplara vermiş bir insan zaten sosyal medyada pek takılmaz. Vaktini storylerime kimler bakmışlar zaman harcamayı bir kaç sayfa daha kitap okumaya tercih eder.
Insanlari kitap okumaya teşvik etme amaciyla hareket ediyorsa takdir ederim. Ben cogunlugunun da oyle oldugunu dusunmek istiyorum. Birileri istifade etsin, insanlar okusun, bizi okumak kurtaracak.
Bir kahve paylasmaktan, araba direksiyonunu paylaşmaktan iyidir. Bu şekilde paylaşım yapan birisiyle tanıştım. Tabi o paylaşım sayesinde. Muhabbeti çok keyifli, birçok öneri ve görüş aldım.
kimisi reklam niyetine yapar kimisi sevdiği bir yeri atar kitap okuyan insanların genelde toplumda pozitif ayrımcılığı yoktur o yüzden gösteriş ihtimali daha az
Ben genelde kitapta beğendiğim bir cümle ya da paragraf varsa onu paylaşırım yoksa özellikle kitapla çekilip atmam ama atanlarada saygı duyarım kendi tercihi..
Ben de okuduğum kitaplarda hoşuma giden yerleri paylaşıyorum, görmek istemeyenler hikayeyi sona alabilir veya takipten çıkabilir. Sonuçta benim profilim ne atmak istersem onu atarım.