Bugün Selman rüştinin şeytan ayetleri kitabını okumaya başladım, yalnız başı biraz karışık geldi. Hikaye ilerledikçe biraz daha açıklığa kavuşuyor sanki.
Kitabı okuyanlar varsa aranızda, içeriği nasıl buldunuz? (spoiler vermeden bir zahmet 😀)
Dankeschön!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben okumadım ama ilginçmiş
Turan dursunun Din bu 1-2 de okumanızı öneririm
Okuma listeme bu kitabı da aldım teşekkürler
Okudum da beni sarmadı çok saçma gelmişti
Hmm.. Bakalım ben de nasıl olacak. İlk başlarda olmama rağmen insanlarin en temel duygularına mizahi bir şekilde hitap ediyor gibi geldi. Yani daha çok satırlar arasında "hıı.." dedirten bişey sanırsam
Ben yarm braktım bı arkasim önermişti kendi kendime abi saçmalama ne bunlar dedim
Şeytani iyi tanrı olarak tanıtan bir kitap
Sonuç değil yol önemli, o yol nasıl oraya gidiyor daha çok merak ettim şimdi 😅
😂😂
Kolay gelsin
Ne anlatyyor kitap roman mı
Aynen, bir roman. Ben de geçen olaylar nedeniyle merak salmışti anca şimdi fırsat oldu
Birazckk içeriğinden bahsetme imkanınız var mı
Yeni başladığım için bütün hikayeyi anlatamıyorum maalesef. Romanın kesinlikle iki protagonisti var sanırsam. Şimdilik ben ilki ile karşılaştım. Zorlu bir hayattan rahata, ve sonra geçirdiği ağır bir hastalık nedeniyle yaratıcı tarafından yalnız bırakıldığı hissiyatından dolayı kendi dinininden vaz geçme noktasında
Teşekkürler 🙃🙏
Kitabı okuyunca cin musallat oluyormuş.
Kitabı bilmediğini bu kadar belli etmeseydin be 😀
Yoo bilmiyom ki açık açık söylüyim
Kitap bir roman kitabı, ve bu geçenlerde bilmiyorum duydun mu Selman Rüştiyi Amerika da mı Canada da mı bıçaklamişti islamist bir iranli adam. Ben de "bu kitabın neyi varda böyle bişey yapıldı" düşüncesinden kendimi alıkoyamadim. Şimdiye kadar Roman normal gidiyor bakalım nereden sonra güya bıçaklanmayi hak edecekmiş
Vay arkadaş yav bıçaklanmak hakedilen bişi mi
Sapık zihniyetli adamın hayalleri 🤣
Birazını okumuştum uzun zaman önce.
Bakış açın nasıl peki?
Ben güce inanırım. Oda tanrı mı bilmem.
Dinlere saygım var ama yanlış hepsi
Yo kitabın içeriğini nasıl bulduğunu merak ettim. Hani hikayeyi iyi mi buldun, protagonistleri falan .
Din konusunda ve felsefesinde sanırsam aynı fikirdeyiz 👌🏻
MARJİNAL_BEY dini bilgisi olmadan dine yanlış diyen bey🙂
@asiprens2905 imam-hatip mezunuyum. Saçmalıkları bırakalı yıllar oldu. boş ver kardeş ben seni sen beni ilginlendirmiyoruz.
MARJİNAL_BEY imam hatipte İslam alimi mi olduğunu sanıyorsun🤣
@asiprens2905 Ben artık boş şeyler için savaşmıyorum kardeş. Zaten mücadele etmek gibi bir derdim yok. Sana ne anlatsam boş.
MARJİNAL_BEY evet hidayet nasip meselesi nasibin yokmuş ama dinlere inanan insanlara saygılı olmayı öğrenmelisin
@asiprens2905 Bende öyle derdim bir zamanlar.😆Umarım sen doğru yolu bulursun kardeşim. Okadar hayal kırıklığına uğrayacaksınki. Tabi düşünmesini biliyorsan.
@MARJİNAL_BEY çok düşünen Goetheler, hegeller, Niçeler, Bernard Shawlar, Tyonbeeler, Jean b. Baulddurdler den daha çok düşündüğünü ve akıllı olduğunu iddia edemezsin bak İslam hakkından neler demişler. Düşünmeyi biliyormuş 🤣🤣
insan şeytandan daha tehlikeli valla
Bakıcağiz kitap nereyi gösteriyor :)