Kültür & Sanat Yine aramızdan birini çizdim, nasıl olmuş? Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar,Son zamanlarda genelde renki resimler yapıyordum, ancak içimizden bir arkadaşımızın bir portre ricası vardı, geçenlerde karakalem çizdim. Aslında resmi yapalı biraz zaman oldu ama paylaşmak için ancak izin alabildim.Görüş ve beğenilerinize sunarım… Yine aramızdan birini çizdim, nasıl olmuş? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Güzel olmuş beğendim 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 355 cevap paylaştı. Efsane olmuş emeğinize sağlık.Sipariş verebiliyor muyuz.ya da randevu defterinizde boş yer var mı?İstek de bulunmak isterim. 1 2 Yorumla Soulforged +1 yıl Acele değilse hallederiz br şekilde 😇 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 538 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.Buradan bir arkadaş da bana söz vermişti, karakalem resmimi çizecekti.Tabi ki, sözünü tutmadı.. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Harika görünüyor. Ellerine sağlık. 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 681 cevap paylaştı. Cok iyi olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
sourcandyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Başarılı tebrik ederim 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzel çizmişsiniz, eline sağlık. 🌺 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 557 cevap paylaştı. Muhteşem olmuş. Elinize sağlık. 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık... güzel olmuş ☺️ 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkürler Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sonra ne oluyor bu çizimlere? 1 6 Yorumla Soulforged +1 yıl Bazen sahipleri orijinali istiyor, yolluyorum. Aksi halde bir kutum var, o kutunun içine hapsoluyor sonsuza kadar... Yorumla hayatkaradag +1 yıl Benimde portremi yapar mısın? Yorumla Soulforged +1 yıl Birkaç tane fotoğrafın ve biraz da vaktin varsa elbette... Yorumla hayatkaradag +1 yıl Vakit ne için? Yorumla Soulforged +1 yıl Karakalem, 20x30cm bunun gibi bir şey, toplamda 5-6 saatimi alıyor. Vakit o yüzden... Yorumla hayatkaradag +1 yıl Anladım teşekkür ederim vazgeçdim☹️ Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 358 cevap paylaştı. Hep fenomenlerı cızıyorsun ama elıne saglık 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Aslında pek çok kişiyi çiziyorum da, genelde onlar izin veriyor burada paylaşmama... O yüzden... Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzel çizmişsin 1 1 Yorumla Soulforged +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel olmuş beğendim
Efsane olmuş emeğinize sağlık.
Sipariş verebiliyor muyuz.
ya da randevu defterinizde boş yer var mı?
İstek de bulunmak isterim.
Acele değilse hallederiz br şekilde 😇
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Buradan bir arkadaş da bana söz vermişti, karakalem resmimi çizecekti.
Tabi ki, sözünü tutmadı..
Harika görünüyor. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim...
Cok iyi olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim...
Başarılı tebrik ederim
Teşekkür ederim 🙏🏼
Çok güzel çizmişsiniz, eline sağlık. 🌺
Teşekkür ederim 🙏🏼
Muhteşem olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim...
Eline sağlık... güzel olmuş ☺️
Teşekkürler
Sonra ne oluyor bu çizimlere?
Bazen sahipleri orijinali istiyor, yolluyorum. Aksi halde bir kutum var, o kutunun içine hapsoluyor sonsuza kadar...
Benimde portremi yapar mısın?
Birkaç tane fotoğrafın ve biraz da vaktin varsa elbette...
Vakit ne için?
Karakalem, 20x30cm bunun gibi bir şey, toplamda 5-6 saatimi alıyor. Vakit o yüzden...
Anladım teşekkür ederim vazgeçdim☹️
Hep fenomenlerı cızıyorsun ama elıne saglık
Aslında pek çok kişiyi çiziyorum da, genelde onlar izin veriyor burada paylaşmama... O yüzden...
Güzel çizmişsin
Teşekkür ederim...
Çok güzel olmuş
Guzel
memesi gözüküyo
Kötü
Kim bu