Bazen yanımdan araba geçiyor, son ses müzik açmışlar. Neden duyacakları kadar açmazlar onuda anlamam. Sizce bu tür insanlar kültürsüz mü?

Bazen yanımdan araba geçiyor, son ses müzik açmışlar. Neden duyacakları kadar açmazlar onuda anlamam. Sizce bu tür insanlar kültürsüz mü?

Ayy kıyamam herkes meğer ne düşünceliymiş. Kasmayın ya bu kadar alt tarafı müzik. Müzik zaten başlı başına bir kültürdür. Bırakın insanlar dinlesin. Düşüncesizlik dediğiniz nedir ya bir kere? Sokakta dışarda binlerce gürültüye maruz kalıyorsunuz da ışıklarda bir iki dakika duyduğunuz bir müzik mi sizi rahatsız ediyor? Hayat bazı insanların kafasında ne kadar da sıkıcı. Kırın bu anlamsız zincirleri. Sadece gülümseyip eşlik edin modunuzu yükseltir
:))
Rahatsız etmeyecek derecede açıyorum ya da camlarım kapalı oluyor.. Keko gibi camdan dışarı sallandırmıyorum kolumu müziği açıp.. Ben seviyorum yüksek sesle müzik dinlemeyi ama trafiğin kilit olduğu bir yerde de yapmıyorum bunu şahsen.. Keyifli günler..
yani amacı ne anlamıyorum. kültüsüz diyemem tabii ama yani banane senin dinlediğin zevksiz müziklerden
Bir çocuğu uykusundan uyandirabir bir yaşlıyı rahatsız edebilir, o an çok önemli birseye odaklanan birinin dikkati dağılabilir, vs vs bunları düşünemeyen biri hem kültürsüz hem düşüncesiz hemde vs vs
Cevap
29Cevap
Gereksiz bir şey ve düşüncesizlik
Kültürsüzlük le bir alakasi yok. Ben de yapiyorum hep sürekli cünkü kimse umrumda Degil nasil istersem ÖYle yapiyorum. Cünkü müzik son ses gece arabamin icinde cok iyi oluyor camlari da aciyorum
Anladım, tebrik ederim. :))
Bilmem, yazacak bir şey bulamadım en iyisisi tebrik edeyim dedim. :))
Kültürsüz demek ne kadar doğru bilemem ama bana göre düşüncesiz insanlar.
Kendi keyfi kadar başkalarını da düşünmek lazım.
Maganda arabaya binmis, klimasida var, pencereyi acmis son ses müzigi tarfiket bütün herkese dinletiyor, 1. durum, cevre gürültüsü ile insanlari rahatsiz ediyor 2. durum ya camini kapatip dinlesene?
Sonrada görme, görgüsüz, kültürsüz, dikkat cekmek icin baska sunacak birseyi olmayan, utanma, ara damari olamyan, ezikliklerini öyle tatmin eden, kisiliksizliklerini, karaktersizliklerini belgeleyen tipler..
Müziğin sesi ile kultursuzlugun ne alakası var.
Müzik ruhun gıdasıdır. O an öyle istemiştir canın abanmissindir sese hoparlöre, takılma bu kadar ufak detaylara 😉
Yüksek sesle müzik dinleyenler kültürsüz insanlardır demedim zaten. Size göre kültürsüzler midir onu sordum. Ben zaten kültürsüz bulmuyorum. :))
Yoo araban varsa açarsın bence çok keyifli müzik te guzel olmalı yoldaki insanlarda pozitif enerji geçiyor böylelikle çok güzel bence çok tatlı sevdiğin muzikse eğer 🥰☺️
Sana hic kimse gürültünün en büyük cevre kirliliklerinden bir tanesi oldugunu, insan sagligina zarar verdigini anlatmadimi? Senin sevdigin müzikten herkesin mutluluk buldugunu, nese kattigini nereden biliyorsun? Araban varsa pencerini kapat, son ses ac, dinle, trafikteki her arac senin gibi sesini acip, pencereyi acip millete caldigi müzigi dinletse?
@Berkan26 arabam yok bilmiyorum yani müzik seçimi kötüyse rahatsız eder güzel zevk alırım ben bana hoş gelir siz neden bukadar rahatsız oluyorsunuzki anlayisli olun biraz insanlar emeğinin karşılığını mutlu olmakla harcıyor bunu belki çok emek vererek hak etmiştir tabiki durak haldeyken yanda da araba varsa müzik dinlemesi ya da sesi çok açmasi saçma bu böyleyse saçma
Arabada müzik dinlemekten bahsetmyioruz, arabada son ses acip, pencereleride acip amaci müzik dinleme olmayan, dikkat cekmek olan sonradan görme egitimsiz medeni olmayan ezik magandalardan bahsediyoruz.
Sen yazilanlari, yazilanlarin mantigini anliyormusun? Sen sabah ise veya okula gideceksin, yukardaki komsun, zorla müzigin sesini acip seni uykudan uyandirip uykunu akcirmasi, sevmdigin müzikle taciz etmesi sana mutlulukmu verir, hosmu görmek lazim.
Merhaba. Bende arabada yüksek sesle müzik dinlemeyi severim lakin camlar kapalı olur. Kültürsüzlüğü bununla bağdaştırmak biraz ironi..
otobanda son ses metal rock falan aşırı sarıyo
değişir ama tofaşla apaçi müziği açmak farklı, şöyle güzel bir müzik açmak farklı..
kültürsüz demeyelim ama olmayacak yerlerde sesi fazla açmak saygısızlıktır net :)
Düşüncesiler çünkü insan müzik dinler ama rahatsız edilecek şekilde dinlenmez
Tatile giderken açılır ama sokak aralarında basslı dinleyenlere ben de ayar oluyorum
Tam olarak değil ama nerede arabayı sürerken açıyor müziği, bence o önemli en çok.
Kekoluk müziğimi disardakiler de duysun diye anasının mna kadar açmak
Yoruma kahkaha attım :)))
Kültürsüzmü bilmem ama annelerini sevmedikleri kesin
Şehir içinde başkalarını rahatsız ediyorsa evet. Ama şehir dışı bir yerde başkalarını rahatsız etmediği sürece gayet normal.
kültürsüz demek az kalır hanzodur kekodur it kopuktur
Kültürsüzlük kavramını doğru bulmuyorum. Yüksek sesle müzik dinlemekte yaşadığı bir kültürün parçası olabilir. Ancak saygısızlık olarak değerlendirilebilir.
biraz görgüsüz gibi ama nerden geçtiğine bağlı tabi , daracık bir sokaksa veya ıssız yerlerse rahatsız olunabilir ama kalabalık yerlerse zaten o sesi duymaz bile insanlar
Uzun yolda dinlenir ama mahalle arası, sokak arası dinlemek saygısızlık ve anlayışsızlıktır
İstesem de yapamıyorum şunu.. Vallahi çok rahatsız ediyor.
Bunu soran çok kültürlü alım biri sanki
:))
Hem de görgüsüzlerin önde gidenidirler
Değildir herkesi eğlendiriyor ne güzel
Sonradan görme kültürsüzlük olmasada
Yoo belki canı öyle istiyordur
Zevkler tartışılmaz
Saygısız diyelim onlara.
herkese kültürsüz muamelesi yapmayı bırakın artık.
Ana avrat sövdürdükleri durum
Evet maganda
Görgüsüz
Keko
Saygısız ve düşüncesizlik
Maldır af edersin.
Kültürsüz net
nerede olduguna bagli
Maldır gereksiz insandır
saygısızlıktır bence
Dertlidir dertli
Yok heyecanlıdır 😅