"Ben yanlış yazmam, klavyem akıllı" denilipte yanlış yazanı okumak çok keyifli👀😬😬😂😂

"Ben yanlış yazmam, klavyem akıllı" denilipte yanlış yazanı okumak çok keyifli👀😬😬😂😂

Bu direkt bana ithafen sorulmuş bir soru 😠
Düzenli olarak, doğru yazdığım kelimeleri bile yanlış yazdığım doğrudur.
Hatasız klavye olmaz diyerek, bir sonraki görüşmemizde biteceksin!
Klavyem akıllı ama yarı zamanlı akıllı diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum 😬😬😂
Tatlı olan, tatlıya bağlar. Tatlı sevmeyen, acıdır. 😂😂😂
Çoookk bazen bilerek oluyor konuştuğum gibi yazıyorum bazen de istemeden klavyenin azizliğine uğruyorum 😅
Çok takılmıyorum yanlış yazılan kelimelere kim nasıl kendini ifade etmek istiyorsa etsin.😃
Yanlış yazmamaya özen gösteriyorum ama bazılarını da bilerek yanlış yazıyorum canım nasıl isterse 😂 Keyifli günler..
Teşekkürler baby 🥂💋
Yok. Doğru kullanmaya özen gösteririm
Cevap
18Cevap
Benim yanlış yazdığım kelime yoktur. Bunu en iyi sen bilirsin. Arada bir sana özel yanlış yazdığım kelimeleri saymazsak tabi. :P
Dikkatini çekerim. Bizim seninle muhabbetimiz yanlış yazdığın kelimeler sayesinde başladı. :P
Yav heee heee
Türkçe yazım kurallarına dikkat eden bir sen vardın, bir de Muallime. İkinizden birisi kesin atlar diye yanlış yazmışımdır. Yersen tabi :P
Aha bak yanlış yazdın işte. Senin ki o hesap işte derken ki ayrı yazılmaz, bitişik yazılır. Ahahahahahaha
Üç hata daha. Ederken de, yazan da olacak. Ve Türkçede iki nokta yan yana diye bir noktalama işareti yok :P
Canım kendim yaaa.
Bababababa. Serap Dil Kurumu hizmete başlamıştır :P
Yanlış kelimesini yanlış yazabiliyorum bazen
Bilerek yanlış yazdığım kelimeler vardır :)
Uzun halini yazmaya üşenip kısaltmak için yaparım onu da.
Ya kelime değil de yan yana olan bazı harflere hep yanlış basıyorum. Eve gel yerine ebe gel gibi sjcmdjf tamam yerine yömm gibi shdmdjd
Ymm yazcaktım mesela ama yanlışlıkla yömm yazdım ö yanında olduğu için HJSHSJSHSH yanlışlıkla gerçek bi örnek oldus zjshdf
Genelde hızlı yazdığım için klavye bazen kendince düzeltiyor. Geçen pembik bir arkadaşa "vermiyon" yazdım haliyle şaşırdı.. Aslında "vermidon" diyecektim.. Kkskd
Yok. Türkçe dil ve anlatım kurallarına her zaman uyarım ve dikkat ederim. Yanlış yazanlara da öğretirim ama bazıları kızar öğretince. İyilik de yaramıyor nankörlere
Yok, fazlasıyla dikkat ediyorum. Akıllı klavye benim istediğimden başka şey yazarsa onu da düzeltiyorum
Yok, dikkat ediyorum düzgün yazmaya. Arada hızlı yazarken kelime değişebiliyor ama sürekli yanlış yazdığım yok.
Hayır, yok. Yazım yanlışı yapmamaya özen gösteren birisiyim.
yanlış yazdığım kelimeler var
bunuda seviyorum esasen :)
Yazımıyla ilgili şüpheye düştüğüm kelimeler için TDK'dan doğrusuna bakıp yazıyorum. Üşenmiyorum
Evet doğrusu öyle lakin yazarken Te De Ke değil de Türk Dil Kurumu'ndan gibi geçirdim aklımda. O yüzden öyle oldu ☺️☺️
Hayır sıra dışı klavye hataları haricinde , Türkçe kelimelerde sıkıntı yaşadığım yok 😅
kod yazmadığım zamanlarda doğru yazmam :) hep yanlış
Protiferol müydü?
O tatlıyı hem yanlış söyler hem yanlış yazarım. 😅
O değilde şu herkes yazanlara sinir oluyorum herkes yazmak bu kadar zor olmamalı. En gıcık olduğum kelimedir kendisi.
herkes yazanlara yazmıştım oysaki
Yalnış yasdığım bi kelme yoh 😃
Elbette yok , benim büyük büyük dedem imla klavuzuymuş :)
Peygamber olmasa da Halife gibi adamım 😂
İyi de sen iyice çıtayı düşürdün benım 🥺
Tamam hadi ‘ sen muhteşem bir detaysın ‘ de barışalım 😂😂
Muhteşem olduğumu biliyorum sağ ol koca yürekli fosil sağ ol 😂
Amin inşallah fosil 😃
Tamam gidiyorum ama tekrar gelecem 😂
Sen bos kazanı boyun kadar kaldır da su dökme işi eksik olsun 😂
Kaçarım detayı iyiymiş bak 😂😂
O kadar yapmam ya kadına şiddete hayır. Peşine kopek salar mutluluklar dilerim 😂
https://ibb.co/W0vpXVb
Tanıştırayım zorba 😂
O tasmasını tutan ben olmasam kovalardı belkı ama alısık bana 😂
Sahibi ben degılım zaten 😂 arkadaşın kopeği ama görüntüsünün zıttı hayvan , aşırı uysal.
Özen gösteriyorum ama kusurum olursa afola
google'a KizlarSoruyor u hep yanlış yazıyorum
Sürekli yanlış yazdığım bir kelime yok
Tabi kii sanırım bunu hep yanlış yazıyorum
Klavyeden dolayı bazı harfler noktalı çıkıyor hep
Endoplazmik Retikulum fmdmdmdmmd
"bende" -de bitişik yazarım
Hiş yannış yasmam😊
O adar cok kiijggg 🤣
Direkt😔
tehdit 😃😃
gurup-grup