Kişilik & Karakter 3 ay Kelime dağarcığında aşırı kullandığın tek kelime hangisi? umuthepvar55 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Benim heeee yi çok kullanırım laz olunca galiba o yüzden heee😂 Kelime dağarcığında aşırı kullandığın tek kelime hangisi? Cevapla 35 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 99 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ellaam, aboo, netekim en çok kullandığım sözler galiba 1 0 Yorumla
BlondesmannFenomen Takip Et Master Yaş: 25 3 ay Hiç düşünmedim ama “bazen” kelimesidir herhalde 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,9b cevap paylaştı. Teşekkürler kelimesi 0 0 Yorumla
Dafne--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Bende aynı şekilde :DD Çok kapmsamlı bir kelime sonuçta. Anlamadığında, sinirini belli ederken, onaylarken.. 1 0 Yorumla
m sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Çok sık kullandığım bir kelime gelmedi aklıma. Yok galiba. 1 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 98% 3 ay Mersin'de de en çok he yee yi duyardım. Laz artı amerikan demek ki. 0 1 Yorumla umuthepvar55 3 ay Demekki 😂🤭😂 Yorumla
FanTaSy_MaN Takip Et Yoda Yaş: 47 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Ben "çeşitli" veya "farklı" gibi ifadeleri sıkça kullanabilirim. 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Neden? Sık sık soru sorduğum için ~ ℳ 0 0 Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 49% 3 ay Beni arama oğlum. Beni niye arıyorsun 🤣 0 0 Yorumla
birdemetnergiz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% 3 ay Bakale (Bak hele) anlamına gelir. Adanalı olunca.. 0 0 Yorumla
Like_A_Rock Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% 3 ay En çok "aynen" kullanıyor olabilirim :) 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Gerçi 😂 1 0 Yorumla
köftepatatess Takip Et Xper 3 Yaş: 19 3 ay Tamam 😅 hatta annem bu durumdan çok şikayetçi 😂 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Teşekkür ederim 😅 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. haaaa 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Hmmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ellaam, aboo, netekim en çok kullandığım sözler galiba
Hiç düşünmedim ama “bazen” kelimesidir herhalde
Teşekkürler kelimesi
Bende aynı şekilde :DD Çok kapmsamlı bir kelime sonuçta. Anlamadığında, sinirini belli ederken, onaylarken..
Çok sık kullandığım bir kelime gelmedi aklıma. Yok galiba.
Mersin'de de en çok he yee yi duyardım. Laz artı amerikan demek ki.
Demekki 😂🤭😂
Ben "çeşitli" veya "farklı" gibi ifadeleri sıkça kullanabilirim.
Tam olarak bunu kullanıyorum
Hıhııı en çok bu.
Neden? Sık sık soru sorduğum için ~ ℳ
Beni arama oğlum. Beni niye arıyorsun 🤣
Bakale (Bak hele) anlamına gelir. Adanalı olunca..
Beğenirsin beğenmezsin
En çok "aynen" kullanıyor olabilirim :)
Gerçi 😂
Tamam 😅 hatta annem bu durumdan çok şikayetçi 😂
Teşekkür ederim 😅
haaaa
Tabi tabi😂
Hmmm